Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΜΑΡΙΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Η ένταξη δύο ερευνητικών κέντρων ΚΕΤΕΑΘ και ΕΚΕΤΑ στους υπό συγχώνευση φορείς του δημοσίου και κατ’επέκταση στο παρό νομοσχέδιο σηματοδοτεί την ρύθμιση των ζωτικών θεμάτων της έρευνας από αναρμόδια υπουργεία και πέραν οποιουδήποτε σχεδιασμού της συνολικής αναδιάρθρωσης του ερευνητικού ιστού της χώρας. Δηλώνει την αποσπασματικότητα των επιμέρους πολιτικών που ευκαιριακά αντιμετωπίζουν τα της έρευνας. Το ζήτημα της συγχώνευσης των παραπάνω Κέντρων θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά και εμπεριστατωμένα στο πλαίσιο αυτής της συνολικής αναδιάρθρωσης. Με τη λογική αυτή το άρθρο 7 όπως και το άρθρο 9 πρέπει να αποσυρθεί από το παρόν νομοσχέδιο.
 
 
Αναστάσιος Μαράς
Ανεξάρτητα από τη νέα διοικητική διάρθρωση του Οργανισμού να διατηρηθεί η χρήση του λογότυπου του ΕΛΟΤ, το οποίο για την Ελλάδα είναι αντίστοιχο του ISO. Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρχουν παρανοήσεις και προβλήματα εξαιτίας της μειωμένης αναγνωρισιμότητας του νέου λογότυπου.
 
 
Κατερίνα
Ακόμα κι αν πραγματικά μπορούσε η συγχώνευση να αποδώσει οικονομικά,μιλάμε για ποσά μηδαμινά μπροστά στις συνολικές κρατικές δαπάνες.Αν σταματήσουμε να δίνουμε και τα ελάχιστα που δίνουμε για την προστασία του περιβάλλοντος, του περιβάλλοντος από το οποίο εξαρτάται η επιβίωση η δική μας και κυρίως των παιδιών μας, τότε τι θα μείνει αλώβητο; Εκτός αν η απάντηση είναι τίποτα.Κι αν δεν είναι ο οικοτουρισμός το διαφορετικό που έχουμε να προτείνουμε έναντι των σούπερ και παμφθηνων ξενοδοχειακών μονάδων της Τυνησίας και της Τουρκίας, τότε τι είναι;Αντιλαμβάνομαι την άποψη κάποιων προλαλησάντων ότι στελεχώθηκαν οι φορείς αυτοί με ρουσφέτια. Αλλά πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι; Ας εντοπιστούν όσοι δεν διαθέτουν τα προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις που κατέχουν και ας τους δοθούν άλλες αρμοδιότητες, ας γίνει μια μετάταξη. Η συγχώνευση δεν μπορεί να προτείνεται ως «τιμωρία» των πελατών. Γιατί είναι το περιβάλλον και ο οικοτουρισμός που τιμωρείται.