Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΜΠΑΚΑΛΗΣ
ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΟΣΟ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ/ΠΡΟΩΘΗΣΗ/ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ. Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΟΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ (ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΥΡΡΙΚΝΟΥΜΕΝΕΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ. ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ.
 
 
Δημητρης
νομος που εγινε βιαστικα διχως εποικοδομητικο διαλογο .ληφθηκε η γνωμη των εμπλεκομενων ? αποκλειεται… υπαρχουν εννοιες οπως : αποκεντρωση – αξιοκρατια – αναπτυξη – σεβασμος στην Θεσσαλονικη -σεβασμος στην εργασια των εμπορων και των υπαλληλων ? τιποτα , δεν υπαρχει τιποτα …… για μια ακομη φορα δουλειες στο ποδι για να δειξουμε αποτελεσμα και πειθαρχια στους ελεγχοντες .τα αποτελεσματα του νομου αυτου αν ψηφισθει θα τα βρουμε μπροστα μας και δεν θα ειναι τιποτα αλλο απο δυσμενεις συνεπειες. ελπιζω αυτοι που θα αποφασισουν να δουν το λαθος , ελπιζω η διαβουλευση να δικαιωσει τον λογο υπαρξης της
 
 
ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΤΟΥΒΑΛΗΣ
ΜΕ ΤΟΝ Ν.4025/2011 ΥΠΗΡΧΑΝ Μ.Κ.ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΩΝΕΥΘΗΚΑΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ Π.Χ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ Ι.Κ.Π. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ Θ.Χ.Π. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΕΝΑ Ν.Π.Δ.Δ., ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ Θ.Χ.Π.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ … Δ/ΝΣΗ ΑΜΕΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ..ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (2) ΔΟΜΕΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ) ΚΑΙ Η ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 
 
ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΠΔΔ. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΠΔΔ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.