Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
ΣΩΣΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ,και να μην μαθουμε μετα απο ενα χρονο ,οτιακομα οι υπηρεσιες πληρωνουν τα ιδια μισθωματα και τιποτε δεν εφαρμοσθηκε.ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ απο τον ιδιωτικο τομεα να ελεγχει.
 
 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ Α
ας καψουμε ενα θαμνο κατι να δειξουμε οτι γινεται . τη ζουγκλα πισω μας πιος θα τη δει ?ψιχουλα κυριοι . αληθεια ποσο στοιχιζει στο κρατος ενας βουλευτης ? ποσο στοιχιζει η λειτουργια της βουλης με τις σαουνες τις κομωτριες τους μασερ και ολα τα παραλειπομενα θα βρεθει καποτε ένας ανδρας βουλευτης να το πει ή να περιμενουμε και αυτη την αποκαλυψη απο γυναικα βουλευτη ? απλα βολευεστε πισω απο αστεια τρικ
 
 
Δώρα Δευτερίγου
Στην Αττική θα μπορούσαν να στεγαστούν κάποιες κρατικές υπηρεσίες στο Ολυμπιακό χωριό το οποίο όποιος δει αυτή τη στιγμή σε τι κατάσταση είναι θα απογοητευθεί. Δημόσια περιουσία με σπασμένα τζάμια, εγκαταλελειμμένη, που δεν θυμίζει τίποτα από την ολυμπιάδα. (η χώρα μας από τότε χανότανε και εμείς θέλαμε να φεσωθούμε για να κάνουμε τους αγώνες. Πληρώσαμε και πληρώνουμε ακόμα την ματαιοδοξια κάποιων πολιτικών και άλλων παραγόντων, χωρίς να αναφέρω βέβαια το τι φαγωπότι έγινε σε κλίκες (πολιτικών-εργολάβων-κρατικών υπαλλήλων κτλ). Γίνανε έργα βέβαια δεν λέω αλλά πολλά από τα έργα αυτά ρημάζουνε.Η Ελλάδα δεν βλέπω να πηγαίνει μπροστά. Είναι απογοητευτικό!