Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΡΥΦΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΙΣΘΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ 250.000 Ε ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΧΤΗΚΑΝ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;
 
 
ΕΛΕΝΗ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ
-Να καταργηθεί η εκτός έδρας αποζημίωση των οδηγών πολιτικών προσώπων. Οι οδηγοί παίρνουν σχεδόν κάθε μέρα αποζημίωση εκτός έδρας για τις μετακινήσεις τους, ενώ ουσιαστικά αυτή είναι η δουλειά για την οποία πληρώνονται από τον κανονικό μισθό τους.-Μείωση του αριθμού των συμβούλων υπουργών , γραμματέων και περιφερειαρχών. Είναι ασύλληπτος ο αριθμός τους ,περισσότεροι από τους οποίους είναι περαστικοί από τις υπηρεσίες και πληρώνονται για καθήκοντα που θα μπορούσαν άνετα να εκτελέσουν μόνιμοι, αν μάλιστα τους δινόταν ως κίνητρο κι ένα μικρό ποσοστό από τα ποσά που διατίθενται για τους συμβούλους . Είναι εντελώς απαξιωτικό αυτό που συμβαίνει για τους δημοσίους υπαλλήλους.
 
 
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Από προσωπική εντύπωση η ΑΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ στον πολυγυρο πληρώνει 4.000€ μίσθωμα τη στιγμή που το δικαστικό μέγαρο είναι ένα τεράστιο κτίριο το οποίο εξυπηρετεί στην ουσία λίγα γραφεία και μια αίθουσα δικαστηρίου το πολύ υπολογιζόμενης και της οικονομίας σε καύσιμα θέρμανσης δεδομένου ότι το κτίριο θερμαίνεται όλο ούτος η άλλος .