Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΛΑΕΡΤΗΣ
ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙ ΔΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΜΙΧΑΛΗΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ? ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΗΩΡΑΣ?ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ?ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ.ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ 1 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ.
 
 
ΜΠΑΚΑΛΗΣ
ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΟΣΟ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ/ΠΡΟΩΘΗΣΗ/ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ. Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΟΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ (ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΥΡΡΙΚΝΟΥΜΕΝΕΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ. ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ.