Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Αλκιβιάδης Σολωμός
Αναρωτιέται κανείς ποια είναι η άποψη της Τρόϊκα για το δημοσιονομικό αποτέλεσμα που επιφέρει η δημιουργία ενός νέου υπερμεγέθους κρατικού φορέα, τη στιγμή που οι δύο από τις τρεις εταιρίες, ΔΕΘ και HELEXPO, δεν επιβαρύνουν ούτε με ένα ευρώ τον Έλληνα φορολογούμενο.
 
 
giorgos
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ????? ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΝΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ, ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ, ΚΛΠ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΙΑΧΤΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΛΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ?? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ?? ΠΟΙΟΣ??? ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ!!!!
 
 
ΖΩΗ
ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΣΕΠ.ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.