Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
xristoς
Το κριτήριο για την απόδειξη του υλοτόμου με τα ένσημα του ασφαλιστικού φορέα του ΙΚΑ είναι πάρα πολύ σωστό. Να μπει μάλιστα αυστηρότερος όρος, για πλήρη ασφάλιση στον ασφαλιστικό φορέα.
 
 
Νίκος
Τα μέτρα σφάλειας είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Θα πρέπει απαραίτητα να υπάρξει αναφορά σ’ αυτά και να εξειδικευτούν με Υ.Α. ή Π.Δ. (safety first)
 
 
ΑΔΣ ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΩΝ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
1.Πιστεύουμε ότι η αύξηση των μελών από 7 τον αριθμό (κατώτατο όριο) με το ν.2810/2000 σε 25 με τον προς ψήφιση Νόμο είναι αδύνατη, κυρίως επειδή κάποιοι συνεταιρισμοί είναι χρεωμένοι ή και ανενεργοί, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη και η συγχώνευσή τους.Προτείνουμε ως ανώτατο αριθμό ενεργών μελών τα 10 έως 15.Πριν από το έτος 2000 οι δασικοί συνεταιρισμοί που αποτελούνταν από 25 έως και 30 μέλη δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν σωστά, ενώ μετά το έτος 2000 που μειώθηκε ο αριθμός σε πολύ λογότερο και με κατώτατο όριο τα 7 μέλη , λειτούργησαν πολύ καλύτερα διότι ήταν πιο ευέλικτοι.2.Δεδομένου ότι ο συνεταιρισμός μας δραστηριοποιείται στον ορεινό όγκο του Μπέλλες,όρος δύσβατο και με πολλές δυσκολίες, όλα τα μέλη του είναι δασεργάτες.Το κάθε μέλος έχει διαφορετική αρμοδιότητα,δηλαδή υπάρχουν οι δασεργάτες ξύλευσης που κόβουν με αλυσοπρίονο τα δέντρα, καθώς και οι δασεργάτες σύρσης, διαμόρφωσης και μεταφοράς (αυτοί είναι χειριστές μηχανημάτων διαμόρφωσης ξύλου).