Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Γεώργιος Γαλανόπουλος
Μια καλή αρχή,που θα βοηθήσει την τουριστική μας βιομηχανία,την ώρα που χιλιάδες τουρίστες νοικιάζουν μόνον βίλες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μέχρι τωρα η χώρα μας έχανε σοβαρά ποσοστά από την αγορά αυτήν.
 
 
Αγις Ζωγράφος
Σίγουρα σε πολύ θετική κατεύθηνση. Δίνει λύση σε όσους έκαναν μεγάλη προσπάθεια να δηλώσουν το εισόδημα από μίσθωση της περιουσίας τους και το κράτος δεν το επέτρεπε.Τα έσοδα θα είναι εντυπωσιακά οι εξοχικές κατοικίες είναι πάρα πολλές και οι πολίτες δικαιούνται εισόδημα και το κράτος έσοδα.Θα προστατεύσει το περιβάλλον καθ’ ότι λόγω της υπερπροσφοράς καταλυμάτων δεν θα περιορισθεί η ανοικοδόμηση. Θα πέσουν οι τιμές και η Ελλάδα θα γίνει πιο ανταγωνιστικήΕίναι όμως άτολμο και βοηθά στην καταδικαστέα αντιληψη της διατήρησης των κλειστών επαγγελμάτων.Ποία η λογική του ελάχιστου ορίου των 100 τετραγωνικών μέτρων? Ποιούς προστατεύει? Γιατί η εξαίρεση μεγάλης μερίδας συνπολιτών μας με λιγότερα τετραγωνικά? Όσοι έχουν εξοχικές κατοικίες τις έχουν πληρώσει από την τσέπη τους ενώ η πλειονότητα των τουριστικών μονάδων έχει κατασκευαστει με έπιδοτήσεις…Γιατί ο περιορισμός σε 3 μήνες? Αδύνατο να καταλάβω τον λόγο.
 
 
Γιάννης Νικολάου
Επιτέλους ! Εκατοντάδες βίλες πολυτελείας θα μπορούν να ενταχθούν με την παραπάνω απλούστατη διαδικασία στο τουριστικό δυναμικό της χώρας προς όφελος των ξένων επισκεπτών και εκατοντάδων ιδιοκτητών ακινήτων. Το όφελος για το κρατικά ταμεία θα είναι άμεσο. Θα πρέπει να καταλάβουν οι ενώσεις των ενοικιαζομένων δωματίων και το ξενοδοχειακό επιμελητήριο ότι η τουριστική κίνηση που δημιουργείται με τις βίλες πολυτελείας είναι συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική.
 
 
Περσεφόνη Τρίχα
Στο Β Μέρος, απουσιάζει παντελώς η πρόβλεψη για δημιουργία Ξενώνων Νεότητας, παρόλο που η ΠΥΤ Κεντρικής Μακεδονίας και η Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΤ έχουν υποβάλλει σχέδιο τεχνικών προδιαγραφών για τη δημιουργία Ξενώνων Νεότητας εδώ και ένα χρόνο. Πιθανά να είμαστε και η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν παρέχει τη δυνατότητα παραμονής σε αυτής της μορφής τα καταλύματα. Συγκεκριμένα, η Θεσσαλονίκη το 2014 θα είναι η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νέων. Η ζήτηση για ίδρυση Ξενώνων Νεότητας είναι εξαιρετικά μεγάλη.
 
 
Εξαρχουλέα Κατερίνα
Όχι μόνο δεν θα έχει έσοδα το κράτος αλλά θα χάσει από αυτούς που έχουν άδειες και θα τις καταθέσουν για να νοικιάζουν με μισθωτήριο,δηλαδή ανεξέλκτα.Με ποιό τρόπο θα ανακαλύψει ο ΕΟΤ τις κατοικίες που είναι διάσπαρτες στα πιό απίθανα μέρη στην Ηπειρωτική χώρα και στα νησιά ;Με ισχυρή βούληση ,πολύ βαριά πρόστιμα και συνυπευθυνότητα του ενοικιαστή μπορεί να υπάρξη αποτέλεσμα.Το πρόστιμο των 600 ε είναι οτι καλύτερο για να ενθαρύνει την παρανομία την στιγμή που οι επαύλεις νοικιάζονται με υπέρογκα ποσά.Οι προδιαγραφές ασφαλείας του τουρίστα,η ποιότητα των παροχών , τα πολεοδομικά του οικήματος,τα λύματα κλπ πως θα ελέγχονται;Για τους εκατοντάδες αλλοδαπούς που εδώ και μιά δεκαετία έχουν βγάλει τεράστια ποσά στις πατρίδες τους από το σπόρ της παράνομης ενοικίασης των εξοχικών τους θα ισχύουν τα ίδια;