Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Νίκος Δελένδας
Προφανώς στην σωστή κατεύθυνση η συγκεκριμένη διάταξη, αφού έρχεται να καλύψει ένα αληθινό κενό. Θα οφελήσει την οικονομία και θα ενθαρύνει την νομιμότητα. Θα πρέπει να παραμείνει απλούστατο στην εφαρμογή του και να μην προστεθούν γραφειοκρατικού τύπου εμπόδια.Το όριο των 100μ2 είναι μεγάλο για πάρα πολλές περιπτώσεις. Πώς θα αποδυκνύεται; Η περίπτωση διαμερίσματος καλύπτεται;Τι αντιπροσωπευει το όριο των τριών μηνών ανά έτος, όταν πιό κάτω αναφέρεται ότι » Η διαδοχική εκμίσθωση της ίδιας τουριστικής έπαυλης πέραν του τριμήνου του ιδίου έτους στο ίδιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο απαγορεύεται.»; Παρακαλώ να διευκρινιστεί.
 
 
Αριστείδης Στρατάκης
αναφορικά με τις αρμοδιότητες των ΠΥΤ έχουμε ήδη εκφράσει τις απόψεις μας στο Υπουργείο, σημειώνοντας ότι το νομοσχέδιο δημιουργεί σύγχυση στην ίδρυση- Εποπτεία-αδειοδότηση των τουριστικών επιχειρήσεων που αποτελούν το 80% των επιχειρήσεων του συνόλου της χώρας,που βάσει του Π.Δ.313/01 και του Ν.3270/04 την αρμοδιότητα αυτή την έχουν οι ΠΥΤ.ΠΥΤ Κρήτης
 
 
Δημήτρης Αντωνογλου
Το κρατος πρεπει να διευκολυνει την αναπτυξη. Ο ρόλος του πρεπει να ειναι ελεγκτικός. Δίνει ενα διεξοδο σε πολούς ιδιοκτήτες για να μπορέσουν να ζησουν τις οικογενειες τους. Οι ξενοδόχοι και το ΣΕΕΔΔΕ δεν μπορουν και δεν πρεπει να το δουν σαν ανταγωνισμό.Τώρα είναι αθέμιτος καθως δεν πληρωνεται καθολου φορος. Με αυτον το τροπο θα πληρωνουν 33% οπως και οι Αστικες μισθώσεις και τα εσοδα για το κρατος θα ειναι πολυ μεγαλα. Αυτό ισχύει σε όλες τις χωρες τις Ευρώπης. Μπορεί να γινει αστική μισθωση εστω και για μια ημέρα.Πρεπει να σπασουν όλα τα κατεστημενα. Ελευθερη αγορα = Υγειης Αγορα που θα φτιαξει μόνη της όλες τις στρεβλώσεις.