Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Σωματειο ενοικ. δωμ.ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ
Νοιωθουμε τρομερα αδικημενοι με το παραπανω αρθρο ζητουμε απο την κυρια υπουργο να επαναξετασει την τοση ευκολια που παρεχεται σ αυτους που διαθετουν τις επαυλεις να τις διαθεσουν στην τουριστικη βιομηχανια χωρις τις προυποθεσεις που τιθενται για τον δικο μας κλαδο οπως ασφαλιση ,πυρασφαλεια υγειονομια και δεκαδες αλλα πρεπει που μας υποχρεωνει οΕΟΤ για να μπορεσουμε να εχουμε την πολυποθητη αδεια .Ζητουμε να υπαρχει ισοτιμη νομοθεσια στα παρακατω ,α)φορολογικο β)οτι ισχυει για την εκδοση σηματος του ΕΟΤ για τα ενοικ δωμ γ)να μπουμε και εμεις σε αυτη την κατηγορια για να μειωθουν τα εξοδα μας δ)να διευκρινηστει θα ειναι ΜΗ ΚΥΡΙΑ καταλλυματα οι επαυλεις οπως τοσο απαξιωτικα αναφερεται ο κλαδος των ενοικ δωμ. Προτεινουμε να επαναξετασεται το αρθρο για τις επαυλεις και να υπαρχει μια πιο δικαιη συμπεριφορα ως προς τον κλαδο μας.
 
 
Δημήτρης Αντωνογλου
Είναι προς την σωστη κατεύθυνση καθώς θα επιτρέψει στο κράτος να μαζέψει τέραστια ποσα από τους ιδιοκτητες που τα ενοικιαζαν εως τώρα παρανομα και χωρις να δηλώνουν τα ενοίκια.Επίσης παρα πολλοι ξένοι Ιδιοκτήτες που τα ενοικίαζαν μαυρα αφου ακόμη και αν ηθελαν να δηλωσουν τα μισθωματα δεν μπορουσαν.Στην Ελλαδα Υπάρχουν περίπου 8000 κατοικίες που εκμισθώνονται. Το κρατος πρεπει να οφελειθει.Ειναι στην σωστή κατεύθυνση. Επιτέλους!!
 
 
Γιάννης Νικολάου
Επιτέλους ! Εκατοντάδες βίλες πολυτελείας θα μπορούν να ενταχθούν με την παραπάνω απλούστατη διαδικασία στο τουριστικό δυναμικό της χώρας προς όφελος των ξένων επισκεπτών και εκατοντάδων ιδιοκτητών ακινήτων. Το όφελος για το κρατικά ταμεία θα είναι άμεσο. Θα πρέπει να καταλάβουν οι ενώσεις των ενοικιαζομένων δωματίων και το ξενοδοχειακό επιμελητήριο ότι η τουριστική κίνηση που δημιουργείται με τις βίλες πολυτελείας είναι συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική.