Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Μιχαλης Παραβαλος
Πολυ θετική απόφαση.Πιστευω οτι ειναι καιρός να υπάρξει και επικαιροποιηση των μοριοδοτήσεων σε ενοικιαζομενα δωματια καθώς και στα ξενοδοχεία μετα απο τουλαχιστον δεκα χρονια που ισχύουν το Π.Δ. 337 και το ΦΕΚ 43/2002.Επίσης αμμεση αλλαγη της διαδιακσίας των προστιμων και σφαγίσεων παρανομων τουριστικών καταλυμμάτων χωρίς δυνατοτητα ατελείωτων προσφυγων.
 
 
Γιώργος Κώττας
Υπάρχουν παλιά βοηθητικά καταλύματα με 1 κλειδί που θέλουν να αναβαθμιστούν σε 2 κλειδιά ή να προσθέσουν κάποιες παροχές(π.χ. κυλικείο), αλά δεν μπορούν να εγκρίνουν σχέδια επειδή πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις του ΠΔ 337, που δεν τις καλύπτουν.Επίσης όσοι παλιοί τακτοποίησαν επιπλέον χώρους και άλλαξαν μορφή, πχ. έβαλαν κουζίνες, πάλι δεν μπορούν να πάρουν έγκριση επειδή σκοντάφτουν στις προδιαγραφές.Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υπάρχει «αγορά» και για τα 2 κλειδιά και πρέπει να δίνεται η δυνατότητα αδειοδότησης αυτών αντί να λειτουργούν παράνομα και χωρίς έλεγχο
 
 
Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.
Στη σύσταση διυπουργικών συντονιστικών επιτροπών σε θέματα τουρισμού πρέπει να συμπεριληφθεί εκπρόσωπος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. κάθε περιφέρειας. Οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών μελών της Συνομοσπονδίας μας έχουν πλήρη γνώση κάθε περιοχής – νησιού και γνωρίζουν σε βάθος τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της τουριστικής διαμονής και όχι μόνο.