Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Περσεφόνη Τρίχα
Υπάρχει άμεση ανάγκη για νομοθετική ρύθμιση που να αφορά στη δυνατότητα τροποποιήσεων των καταλυμάτων 1 και 2 κλειδιών με βαθμολογούμενα κριτήρια 2 κλειδιών. Ο αποκλεισμός των συγκεκριμένων τύπων καταλυμάτων από τη δυνατότητα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεών τους,χωρίς να αλλάξουν «κλειδιά» (=τάξη),υποχρεώνει τους επιχειματίες ή να πάψουν τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους ή να κινηθούν παράνομα. Επίσης, άμεση επανεξέταση των βαθμολογούμενων κριτηρίων των βοηθητικών καταλυμάτων. Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν μόρια οι πισίνες σε ένα ορεινό κατάλυμα και όχι πχ τα τζάκια στα δωμάτια.
 
 
ΜΑΜΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ .ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!
 
 
Δημας Χριστοδουλος(Χρηστος)
Επιγραμματικα για τον Τουριστικο Ακολουθο(ΤΤ)¨:-Ειναι πολυτελεια η υπαρξη full-time ΤΤ,αλλα… αν μιλαμε για χωρες οπως ΗΠΑ,Ρωσια ,Κινα τοτε ναι..-απαραιτητη η υπαρξη Τουριστικου Πλανου (ΤΠ) και το στενο follow up και feed back και γενικως το monitoring που θα υποκειται ο ΤΤ( μετρησιμοι στοχοι!!).Θα πρεπει να δουλευει νοιωθοντας οτι ειναι υπο συνεχη ελεγχο και καθοδηγηση.Οχι χαλαρα!!!!!-οι επιλεγομενοι ΤΤ πρεπει να ειναι «υψηλης κλασεως ατομα» οσον αφορα την εμφανιση,τους τροπους,το «στυλ»,εκτος φυσικα το επιπεδο μορφωσης και ξενων γλωσων…Ειδικα στην εποχη που ζουμε να γινει επιλογη με πολυ αυστηρα κριτηρια-με ψηλα τον πηχυ!!-και οχι με «μπιλιετακια η τ/φ απο κομματικα γραφεια..γιατι στην Αγορα κυκλοφορουν «κελεπουρια» με πολυ καλα CV’s.-Πρεπει να εφαρμοσθει Διαφανεια και Αξιοκρατια στην προσληψη και να το ξερουν ολοι…-Πρεπει να καλλιεργηθει πνευμα Αριστειας για να δημιουργηθει υγιης ανταγωνισμος ..αυτα και αλλα πολλα που θα πουν και αλλοι…αλλα… …πρεπει να ξεκινησουμε την δημιουργια της, Μετα-Μνημονιου (ΜΜ),Νεας Ελλαδας και ο Τουρισμος ειναι ο πρωτος- Αμεσου Αξιοποιησης και Αποδοσης-πυλωνας Αναπτυξης και πρεπει να κτισθει με καλα υλικα και «μαστορους»…