Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΦΩΤΙΟΣ
Είμαι γενικότερα αντίθετος στην αποκοπή του Νεοελληνικού κράτους από τις ελληνορθόδοξες ρίζες του μεταλλασσόμενο όλο και περισσότερο σε αντιχριστιανικό πλέον και ανήθικο προτεκτοράτο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που επικαλούνται εγχώριοι και μη πολιτικοί.Αυτό που λείπει είναι ένα μέτρο,αρχές ,αξίες που το πολιτικό σύστημα δυστυχώς μπροστά στο πολυποίκιλτα «κέρδη» όπως της ψηφοθηρίας, οικονομικά οφέλη‘κουμπάρων»,τραπεζών,φίλων ιδιωτών κι άλλα πολλά, καταπατά ασύστολα το ίδιο κι έτσι αφού δεν υπάρχει το παράδειγμα των πολιτικών ,πράττουν παρόμοια οι απλοί πολίτες. Η κυριακή είναι ημέρα αφιερωμένη στον Κυριο ημών κι όσο κι αν στεναχωρεί ορισμένους (;). Είμαστε ακόμα πολλοί στην ελλάδα….αλλά και μειωνότητα να είμασταν έχουμε δικαιώματα!Ο Κύριος μας ο Χριστός δεν έχει ανάγκη καμμιά ημέρα , αλλά θέλει να ξεκουραζόμαστε.Κι όταν ο άνθρωπος ξεκουράζεται είναι πιο αποδοτικός και ποιος δεν το γνωρίζει;Αρα το πρόβλημα είναι θρησκευτικής φύσεως… Τέλος να θυμίσω πως ο άγιος Κωσμάς Αιττωλός έδωσε την ζωή του για την κυριακή που γινόταν η λαική διότι αυτός συνέστησε στους χριστιανούς να μην πηγαίνουν την κυριακή αλλά το Σάββατο.Αυτοί που δυσαρεστήθηκαν αυτοί και επιδίωξαν τον θάνατο του.Αυτοί έχουν και τα ερισσότερα λεφτά στην εποχή μας,σε αυτούς χρωστάμε και σε αυτούς υπακούετε.Εμείς πάλι όχι κι ας μας κάνουν ό,τι έκαναν στον Αγιο Κωσμά ,θα ξέρουμε πως ο Θεός μας θα μας βοηθήσει όπως και το έκανε το 1821.
 
 
Αλίκη
Κυριακή,γιορτή και σχόλη…θα’ναι η βδομάδα όλη…
 
 
Ζαφείρη Βασιλική
Η εργασία της Κυριακής, προκαλεί τους πολίτες τους ασπαζομένους την κατά το Σύνταγμα «επικρατούσα θρησκεία». Αυτούς δηλαδή που σύμφωνα και με την προμετωπίδα του Συντάγματος, έντιμα ενεργούν, αλλά και σκέπτονται «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Συντάγματος κατά το οποίο επίσης, ισχύουν απαραλλάκτως οι κανονες των Οικουμενικών Συνόδων που απαγορεύουν την εργασία την Κυριακή. Προκαλείται βεβαίως και ο κάθε έντιμος πολίτης, που δεν θέλει την μετάλλαξη της κοινωνίας μας και την ένταξη των παιδιών του σε κοινωνία ειλώτων.Η οικονομία δεν θα ανακάμψει με την εργασία κατά τις Κυριακές.Ούτε ο απλήρωτος εργαζόμενος, και μάλιστα αυτός που επιδεικνύει ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις κουρελόχαρτα, ελλείψει αδυναμίας του να ανταπεξέλθει στα έξοδα της αναγκαστικής εκτέλεσης, θα ανακάμψει.Όσο και να εργάζονται οι εργαζόμενοι, όταν το ανέντιμο ΔΣ μένει προκλητικά ατιμώρητο, η επιχείρηση είναι καταδικασμένη. Όσο υγιείς οικονομικούς δείκτες και να διαθέτει.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ.ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Ως ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ και όσοι προσδοκούν να ζουν βίον ανθόσπαρτο δουλεύοντας για αυτόν, ΤΕΛΟΣ.
 
 
Ηλίας Κ
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταργηθεί η Κυριακάτικη αργία, διότι αφενός μιλάμε για άλλο ένα χτύπημα στο ορθόδοξο φρόνημα των Ελλήνων και αφετέρου θα έχουμε επιστροφή στο εργασιακό μεσαίωνα, η οποία όπως αποδεικνύεται μεθοδεύεται εδώ και χρόνια. Με τις πολιτικές σας που αγγίζουν ή μάλλον ξεπερνούν τα όρια της εσχάτης προδοσίας έχετε φτωχοποιήσει το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού Λαού με συνέπεια να μην μπορεί να αγοράσει βασικά προϊόντα, κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να μένουν καταστήματα ανοιχτά τις Κυριακές εκτός και αν θελήσετε τελικά να κλείσουν όλες τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες. Αφού ο κόσμος δεν έχει αγοραστική δυνατότητα ποιος είναι τόσο ασύνετος και άμυαλος ώστε να νομίζει ότι θα λυθεί το πρόβλημα προσθέτοντας άλλη μια ημέρα; Δείχνετε με τέτοιους νόμους πόσο θέλετε να ωφελήσετε τα μεγάλα συμφέροντα εις βάρος της μικρομεσαίας τάξης ή έστω ότι έχει μείνει από αυτή. Διότι οι οικογενειακές, μικρές επιχειρήσεις δεν μπορούν και δε θέλουν να δουλεύουν τις Κυριακές. Τα πολυκαταστήματα και οι μεγάλες αλυσίδες θα είναι οι μόνες που θα παραμένουν ανοιχτά τις Κυριακές. Αφού το σύνολο του Εμπορικού Κόσμου διαφωνεί…εσείς γιατί επιμένετε; Ποιους εξυπηρετείτε; Δεν είστε εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού; Ότι κάνετε είναι προσχηματικό και λειτουργείτε αυτονομημένοι από την Κοινωνία.
 
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ
Θα υποκύψουμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου; Η ΑΞΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ δεν παίζει κανένα ρόλο στη σύγχρονη μνημονιακή Ελλάδα; Ποιος αποφασίζει πέρα από το λαό ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;ΟΧΙ στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές