Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Τσολάκη Μάγδα
Έχουμε 6 ολόκληρες ημέρες να κάνουμε ό,τι θέλουμε για την προσωπική μας πρόοδο σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Την Κυριακή ας την αφήσουμε για τις πνευματικές μας ανάγκες. Η θεία Λειτουργία είναι πηγή χάριτος την οποία την έχουμε ανάγκη οι άνθρωποι που είμαστε ψυχοσωματικά όντα. Επίσης αυτή είναι η μέρα που θα φροντίσουμε για τον διπλανό μας, για τους γονείς μας, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας χωρίς να μας κυνηγάει ο χρόνος και οι άλλες υποχρεώσεις. Κρατώντας την Κυριακή ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις δίνουμε ευκαιρία ανανέωσης της εγκεφαλικής, σωματικής και ψυχικής μας λειτουργίας. Η καινούργια εβδομάδα έτσι γίνεται περισσότερο αποδοτική σε κάθε επίπεδο.
 
 
Κωνσταντίνος
Κύριοι της διαχείρισης, όπως ήδη έχει αναφερθεί αφαιρείτε σχόλια. Μεταξύ 16.45 και 16.50 το απόγευμα αφαιρέσατε 240 σχόλια, κατεβαίνοντας από τα 365 στα 123. Αυτό το λέτε διαχείριση; Εύγε!
 
 
Aναστασία
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να θεσμοθετηθεί ως υποχρεωτικό,τη στιγμή που τόσοι αγώνες έγιναν για τα εργατικά δικαιώματα..Η Κυριακή είναι ημέρα που ανήκει στην οικογένεια..Θέλετε να διαλύσετε και τους τελευταίους εναπομείναντες οικογενειακούς δεσμούς;!
 
 
Δρ. Ταγαράκης Χρήστος
Η κατάργηση της αργίας της Κυριακής αποτελεί παλαιό στόχο ορισμένων κύκλων, οι οποίοι θέλουν να πλήξουν τον Χριστιανισμό, τόσο στην Ελλάδα (Ορθοδοξία)όσο και στον διεθνή χώρο (Προτεσταντισμός, Ρωμαιοκαθολικισμός). Η στημένη οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, αποτελεί μια καλή ευκαιρεία, προκειμένου να παρθούν τα πάσης φύσεως αντιεργατικά, ανθελληνικά, αντιχριστιανικά και περιοριστικά της ελευθερίας του ανθρώπου μέτρα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Εκτός από την θρησκευτική πλευρά του θέματος, υπάρχει και η οικονομική. Τα μικρά καταστήματα, λόγω περιορισμένου προσωπικού, δεν θα μπορούν να λειτουργούν την Κυριακή. Οι πελάτες θα πηγαίνουν στα πολυεθνικά σούπερ μάρκετς. Έτσι θα επιταχυνθεί το κλείσιμο των μικρών καταστημάτων, θα αποδυναμωθεί ακόμη περισσότερο η μικρομεσαία καινωνικοοικονομική τάξη και θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο όσοι προωθούν μια κεντρικά – ολιγαρχικά ελεγχόμενη οικονομία.
 
 
Χαράλαμπος
Πάντως, το πιο ύποπτο είναι ότιέσβησαν την εφαρμογή «μου αρέσει-δεν μου αρέσει»…απο εκεί φαινόταν ημεγάλη διαφορά, μιας και αυτά δεν πέρναγαν από λογοκρισία. αυτά πουήταν υπερ της κάρτας του πολίτη (στην τότε «διαβούλευση») είχαν 3ψήφιο αριθμό «dislike», ενώαυτά που ήταν κατά, είχαν 3ψήφιο αριθμό «like». από εκεί φαινότανκαθαρά η κοινωνική αποδοκιμασία χωρίς πειράγματα και μαγειρέματα