Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δεν θα οφελήσει κανέναν η κατάργηση της αργίας της Κυριακής, έστω και για κάποιες ημέρες του χρόνου. Ο στόχος είναι να στερήσει τον εκκλησιασμό αυτής της ημέρας σε κάποιους εργαζόμενους.Είναι ηλίου φαηνότερο ότι μεθοδεύεται και η κατάργησή της, μια και στην αρχή θα ισχύει προεραιτικά.Πάντως αποδεικνύεται για μιά άλλη φορά ότι τον τόπο αυτόν τον κυβερνούν αντίχριστοι πολιτικοί. Είναι ντροπή σε μια καθαρώς ορθόδοξη χώρα οι πολιτικοί της, να επιβάλλουν » θέσεις και απόψεις » διαμετρικά αντίθετες με τον λαό της.
 
 
Νίκος
Νομίζω ότι οι υπάρχουσες εργάσιμες Κυριακές επαρκούν ως εξαίρεση του κανόνα. Αφενώς με τι χρήματα θα ψωνίσουν οι Έλληνες, αφετέρου οι επιπλέον μέρες θα επιδοτηθούν με υπερωρίες ή κάποια μέρα ρεπό? Προβλέπεται κάτι? Θα έχει το δικαίωμα ο υπάλληλος να επιλέξει εργασία την Κυριακή ή όχι χωρίς να φοβάται για την θέση του? Εγώ ένα ξέρω …… απο μικρό παιδί η Κυριακή ήταν η ημέρα που μαζευόταν όλη η οικογένεια γύρα απο το τραπέζι, συζήταγε, γέλαγε ανανεωνότανε για την υπόλοιπη εβδομάδα….. Για το θεό……. διαλύσατε /αμε τα πάντα …… Προστατεύστε τουλάχιστον τις λίγες στιγμές ξεκούρασης και αξιοπρεπούς διαβίωσης της Ελληνικής οικογένειας. Δώστε της ανάσα και μη της σκάβετε τον λάκκο. Καλή συνέχεια
 
 
AZ
Διαφωνώ με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Τα λόγια είναι περιττά, το ξέρετε το γιατί και αφήστε τις ευρωπαϊκούρες και τα συμφέροντα. Η Ελλάδα ήταν Ορθόδοξη 2,000 χρόνια και έτσι θα μείνει. Κάποιοι υπουργοί, που βγήκαν για ένα φεγγάρι στην κυβέρνηση και θα φύγουν και των οποίων τα σώματα, θα είναι τροφή για τα σκουλήκια, όταν πεθάνουν, όπως όλων των ανθρώπων, (όσο για τη ψυχή τους, μόνο ο Θεός γνωρίζει), φιλοδοξούν να κάνουν κάτι που ούτε οι Οθωμανοί ΔΕΝ κατάφεραν να κάνουν τα 400 χρόνια σκλαβιάς: να διαλύσουν ένα Χριστιανικό-Ορθόδοξο έθνος. Δεν συνειδητοποίησαν ότι τα πολλά χρήματα και η δόξα δεν σώζουν τον άνθρωπο και όλα αυτά είναι μάταια, εκτός από το Λόγο του Θεού. Αγαπητοί Υπουργοί, σας εύχομαι καλή Μετάνοια και Καλά και Ευλογημένα Χριστού-Γεννα!
 
 
Αναστάσιος Παπαθανασίου
Η Αργία της Κυριακής βοηθά:1.Την πόλη να καθαρισθεί,δρόμοι,πεζοδρόμια,πάρκα αλλά και ατμόσφαιρα λόγω ελάχιστης κίνησης.2.Την Οικογένεια να συγκεντρωθεί,να δεθεί ήρεμα, χωρίς το άγχος της δουλειάς για τους γονείς,του σχολείου για τα παιδιά.3.Τους ασθενείς,τους ηλικιωμένους να βρεθεί χρόνος για επίσκεψη-κουβέντα-χαρά-κουράγιο.4.Τα παιδιά να πάνε βόλτα,εκδρομή με τους γονείς τους να γνωρίσουν τον κόσμο,την πόλη ήρεμα και όχι να εκνευριστούν σε «Shopping Therapy».5.Τους Ξενοδόχους γιατί οι κρατήσεις αυξάνονται τις ημέρες που είναι αργίες και όχι τις εργάσιμες.Εξάλλου οι τουρίστες του Σαββατοκύριακου έχουν το Σάββατο για ψώνια και την Κυριακή βλέπουν χαίρονται μία αλλοιώτικη ήρεμη όμορφη Κυριακάτικη πόλη.Στις χώρες που νομοθετήθηκε η Κυριακάτικη εργασία προέκυψε το «Shopping Therapy». Αποτέλεσμα περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα,περισσσότερη μοναξιά,λιγότεροι φίλοι.Πρόοδος είναι ο σεβασμός στην ιδιοπροσωπία του Έλληνα και όχι ο μιμητισμός των ξένων.