Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Ηλιας Παπανικολοπουλος
Η κακοβουλη προθεσης των υπερασπιστων της καταργησεως της Κυριακηςως αργιας, αποβλεπει-στην περαιτερω αποσαθρωση της οικογενειας και αλλων κοινωνικωνδομων/δραστηριοτητων που αναφερονται στην πνευματικη,ηθικη καιγενικοτερα ιδεαλιστικη πλευρα της ζωης των ανθρωπων/κοινωνιων.-στην διαλυση των μικρων επιχειρησεων και επικρατηση των μεγαλωνπολυεθνικων.-στην προωθηση τροπου ζωης και κοινωνικων συνθηκων ευνοουντων τηνπαγκοσμιοποιηση/υλιστικη θεωρηση του ανθρωπου.
 
 
Πρόδρομος
Τι ακριβώς θα εξυπηρετήσει η προαιρετική λειτουργία κάποιων καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους, από τη στιγμή που: 1. Το μόνο που θα αλλάξει θα είναι τα ψώνια του Σαββάτου να γίνονται το πολύ-πολύ σε δύο δόσεις: μισά το Σάββατο, μισά την Κυριακή. Αυξάνεται ο τζίρος; Όχι! 2. Θα προκληθεί αναστάτωση στους ιδιωτικούς υπαλλήλους που μια Κυριακή είχαν οι άνθρωποι να καθίσουν, τους την αφαιρούμε κι αυτήν; 3. Μεγάλο μέρος του κόσμου για λόγους πίστης στην αγία εντολή της αργίας της εβδόμης ημέρας (για τους Χριστιανούς της Κυριακής=της ημέρας του Κυρίου) ή για λόγους παράδοσης κάποιοι, δεν θα ψωνίζουν τις Κυριακές. 4. Οι επιχειρήσεις τελικά θα έχουν περισσότερα λειτουργικά έξοδα που δεν θα καλύπτονται από τα λιγοστά έσοδα της Κυριακής και επομένως θα βγουνν ζημιωμένες! 5. Καταλύουμε την πατροπαράδοτη Κυριακάτικη μεσημεριανή σύναξη της οικογένειας, που είναι η μόνη που έχει μείνει να κρατάει ενωμένες τις οικογένειες. Αν οι μισοί εργάζονται και οι άλλοι μισοί είναι για ψώνια, πως θα κρατηθεί ο συνεκτικός δεσμός του κυττάρου της κοινωνίας που είναι η οικογένεια; Για όλους τους παραπάνω λόγους και για να μην γινόμαστε περισσότερο προκλητικοί ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι απέναντι στο έλεος του Μεγαλοδύναμου Θεού που είναι ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει στην περίπωσή μας, καλύτερα είναι να μην επεκταθεί στην Κυριακή το ωράριο των καταστημάτων.
 
 
Ελευθέριος
Ένα είμαι σε θέση να γνωρίζω, το οικογενειακό τραπέζι της Κυριακής, θεσμός για μια ελληνική οικογένεια που σβήνει ήταν το τελευταίο προπύργιο της παραπαίουσας ελληνικής κοινωνίας.Ας πάψουν οι κυβερνώντες να καταστρέφουν ότι διασώζει θεσμούς και παραδόσεις κυρίως όμως ό,τι κρατά αυτή την πατρίδα ακόμα στα πόδια της.-
 
 
ΜΑΡΙΑ
Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ.