Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
Όχι στην κατάργηση της Κυριακής αργίας. Μόνο σε πολύ προσεκτική διατύπωση εξαιρέσεων (απολύτου ανάγκης) και όχι για εμπορικά καταστήματα. Ακόμα σε όσες περιπτώσεις εξαιρούνται και είναι δυνατόν αυτά να ανοίγουν μόνο μετά το τέλος της Κυριακάτικης Λειτουργίας. Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος ΔΕΝ έχει χρήματα και όχι οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Δεν θα προσφέρει τίποτε στην απασχόληση αφού οι «ελαστικές» ρυθμίσεις εργασίας επιτρέπουν την περαιτέρω εκμετάλλευση των εργαζομένων που θα δουλεύουν ακόμα περισσότερο ΧΩΡΙΣ να αμείβονται επιπλέον. Με τον εκβιασμό της απολύσεως κάθε τέτοια αλλαγή συμβάλει περισσότερο στην εξόντωση των υπαλλήλων αλλά και των μικρών επιχειρήσεων που ΔΕΝ μπορούν να αντέξουν τον ανταγωνισμό.Λόγω της ύφεσης για να μπορέσουν να κερδίζουν τα πολυκαταστήματα ακολουθούν πολιτική εξόντωσης των μικρών καταστημάτων με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας, τη μείωση φοροδοτικής ικανότητας αλλά και την μεγαλύτερη ασφυξία της αγοράς σε ρευστότητα αφού τα κέρδη των πολυεθνικών φεύγουν έξω σε αντίθεση με τα μικρά καταστήματα που αν δεν έκλειναν τα χρήματά τους θα ανατροφοδοτούσαν την αγορά.Η Κυριακή είναι και πρέπει να μείνει αργία ως μέρα αφιερωμένη στο Θεό που ο καθένας μας ελεύθερα μπορεί να αποφασίσει πως θα την διαθέσει για να καλύψει τις ανάγκες του (εκκλησιασμός, ανάπαυση, διασκέδαση, χαλάρωση, χόμπι, εκδρομή κτλ)
 
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΕΡΓΟΥ
Η μέρα της Κυριακής είναι αφιερωμένη μόνο στον Κύριο. Είναι ημέρα προσευχής και εκκλησιασμού. Δηλαδή αυτοί που θα δουλεύουν δεν έχουν το δικαίωμα αυτό; Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αγορά δεν οφείλεται στο ότι τα καταστήματα είναι κλειστά την Κυριακή, αλλά ότι δεν υπάρχουν πια χρήματα να τα διαθέσουμε γι’ αυτό το σκοπό. Εξάλλου έξι μέρες δεν μας αρκούν;
 
 
Τακας Δημητρης
Οταν θα έχουμε χρήματα μια που η οικονομική κατάσταση της χώρας θα το επιτρέπει, να ανοίγουν τα καταστήματα όποτε θέλουν, αλλά μετά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής ,μια που πρέπει να σεβαστούμε και το θρησκευτικό συναίσθημα του Λαού μας.