Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Κώστας
Γνωστό το κόλπο. Με το μέτρο αυτό σκοτώνετε και τον τελευταίο εναπομείναντα Ελληνα και νόμιμο έμπορο, αφού δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί. οι περισσότεροι δουλεύουν μόνοι τους τα μαγαζιά τους. Τί πρέπει να κάνουν; Να πεθάνουν μέσα σε αυτά δουλεύονται 24/7;Ενα χρόνο μετά φέρνετε νέο νόμο που επιτρέπει και στις αλυσίδες και τα μεγαλύτερα μαγαζιά να ανοίγουν.Δωράκι στις πολυεθνικές κύριε Υπουργέ κάνετε.Αφήστε τα τα ψέμματα περί ανταγωνιστικότητας.
 
 
kvnstantinos
2012 χρονια δεν μπορεσε το κατεστημενο λομπυ να κανει κατι στην ορθοδοξια,προσπαθει μα δεν του βγαινει και θα προσπαθει.Αν ολο το προβλημα ειναι η ημερα τησ Κυριακης πρωτα να διορθωσει ο πρωθτπουργος και η κυβερνηση του τα του οικου τουσ οπως αληθειες στον λαο του,σκανδαλα επι σκανδαλων,βουλευτικη ασυλια, και τοσα αλλα και μετα να συμαχισει με τον διαολο
 
 
Σταύρος Κωστούδης
ΔΙΑΦΩΝΩ ME ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. EINAI H KAT’EΞΟΧΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ, ΑΓΑΛΛΙΑΣΕΩΣ, ΘΕΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑΣ- ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ.