Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ασπασία καμπά
Ετσι ολοκληρώθηκαν ο ουρανός και η γη και ο,τι υπάρχει σάυτά.Μέχρι την έκτη μέρα ο Θεος είχε τελειώσει το έργο Του και την έβδομη μέρα σταμάτησε να δημιουργεί.Την έβδομη ημέρα την ευλόγησε και την καθαγίασε ,γιατί αυτην την ημέρα ολοκλήρωσε την δημιουργία Του και αναπαύθηκε.
 
 
Κώστας
Γνωστό το κόλπο. Με το μέτρο αυτό σκοτώνετε και τον τελευταίο εναπομείναντα Ελληνα και νόμιμο έμπορο, αφού δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί. οι περισσότεροι δουλεύουν μόνοι τους τα μαγαζιά τους. Τί πρέπει να κάνουν; Να πεθάνουν μέσα σε αυτά δουλεύονται 24/7;Ενα χρόνο μετά φέρνετε νέο νόμο που επιτρέπει και στις αλυσίδες και τα μεγαλύτερα μαγαζιά να ανοίγουν.Δωράκι στις πολυεθνικές κύριε Υπουργέ κάνετε.Αφήστε τα τα ψέμματα περί ανταγωνιστικότητας.
 
 
Γιώργος Γκόλιος
Απαράδεκτη η σχετική απόφαση. Ισοπεδώσατε τη χώρα οικονονικά, συλλογικά, κοινωνικά. Αφήστε τουλάχιστον απρόσκοπτη την πίστη μας, ανόθευτο τον εκκλησιασμό. Αν γνωρίζατε και σεβόσασταν την ιστορία του τόπου μας, δε θα σας περνούσε από το μυαλό μια τέτοια απόφαση. Ποιον θα προστατεύσετε, την πολυεθνική ή τον μικρομεσαίο έμπορο- επιχειρηματία, που είναι η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας; Η Ορθοδοξία, δηλαδή η προσευχή, η σύμπνοια και η συλλογικότητα θα σώσει το γένος μας και όχι άκριτη αποδοχή των επιταγών τησ εκάστοτε τρόικας. Η λέξη ΌΧΙ υπάρχει στο λεξιλόγιό σας ;΄Μπορείτε μια φορά να λειτουργήσετε ως έλληνες;
 
 
Β. Πετρουλέας
Την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές,– Η επίσημη Ορθόδοξη εκκλησία (η μόνη αξιόπιστη πνευματική ηγεσία του τόπου)την καταδικάζει διά στόματος του Αρχιεπισκόπου– Οι Ορθόδοξοι πιστοί, πού αποτελούν την πλειοψηφία των Ελλήνων δεν την θέλουν,– Οι οικογενειάρχες δεν την θέλουν,– Οι εργαζόμενοι δεν την θέλουν,– Η κοινή λογική λέει ότι δεν θα έχει οικονομικά ωφέλη (τα έξοδα λειτουργίας τις Κυριακές θα είναι μεγαλύτερα απ’ τα έσοδα) μάλλον αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα θα φέρει Τελικά ποιός την θέλει καί γιά ποιό λόγο; (μήπως μερικοί ενοχλούνται πού η επίσημη αργία στην χώρα μας είναι η Κυριακή, η ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου, καί όχι το Σάββατο;)