Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Νικόλαος
1.Ποιός ο λόγος να αυξάνονται τα λειτουργικά έξοδα μόνο και μόνο για να μοιραστεί ο ίδιος τζίρος σε 7 μέρες αντί για έξι;2.Ποιά ακριβώς Αγία Τριάδα προστατεύει αυτό το ελληνικό σύνταγμα, ιοθετώντας έστω και προεραιτική εργασία τη Κυριακή;
 
 
Σωτήρης
«Το ελληνικό σύνταγμα είναι γραμμένο «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος».Με την κατάργηση της Κυριακής αργίας βεβηλώνεται το ελληνικό σύνταγμα (που προ πολλού το κατάντησαν κουρελόχαρτο) και βλασφημείται το όνομα του Τριαδικού Θεού, ο οποίος ουσιαστικά «θεσμοθέτησε» την Κυριακή αργία. Κυριακή = η μέρα του Κυρίου.» Ο καθένας θα δώσει λόγο για τις πράξεις του!
 
 
Εμμανουέλα Δεσύλλα
Δεν ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις δουλείας σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Έλληνες.Εαν χρειάζεστε κοιμισμένους,άνανδρους και τρομοκρατημένους πολίτες εμείς δεν είμαστε αυτοί. Βγείτε από την ——– και ύστερα να μιλήσετε για το καλό της χώρας. Η δικαιολογία επιβολής της εργάσιμης Κυριακής είναι γελοία, δεν είναι ότι οι πολίτες δεν έχουν χρόνο για ψώνια είναι ότι δεν έχουν λεφτά (καθότι φροντίζετε να πετσοκόβετε αντί να τηρείται σωστά και ηθικά τους ισχύοντες νόμους). όλοι γνωρίζουμε πως αυτές οι νέες,φιλελεύθερες γνώμες που μας φέρνεται εσείς οι ΄΄προοδευτικοί΄΄ είναι πολύ καλά οργανωμένες εδώ και καιρό και εμφανίζεται τρύπες στο ισχύον σύστημα(ενώ φυσικά ούτε καν το ακολουθείται) έτσι ώστε να φέρεται μαλακά και υπογείως τον κόσμο εκεί που θέλετε. Τηρήστε πρώτα το Σύνταγμα και τις διατάξεις του και μετά βλέπετε αν υπάρχει πρόβλημα. Οι οικονομική κρίση (που και αυτή μια φούσκα είναι) ευθύνεται για την μείωση των αγορών και όχι ο περιορισμένος χρόνος. Η Κυριακή είναι μέρα Θεού,του ένος και μοναδικού Θεού Ιησού Χριστού και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να καταργήσεται το ΔΙΚΟ μας δικαίωμα για εκκλησιασμό,οικογενειακή εστίαση και ηρεμία, ελεύθερη διάθεση χρόνου και ξεκούραση. Κανείς δεν σας έχρισε βασιλιάδες αυτού του κόσμου. Σταματήστε αυτή την στιγμή τις αποτρόπαιες πράξεις σας γιατί να είστε σίγουροι οι Έλληνες δεν σκλαβώνονται καθώς έχουν μέσα τους ΘΕΟ όσο και αν προσπαθείται να το ξεριζώσεται Αυτός θα μένει πάντα στρις καρδίες μας.
 
 
Δημήτριος
Το ελληνικό σύνταγμα είναι γραμμένο «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος».Με την κατάργηση της Κυριακής αργίας βεβηλώνεται το ελληνικό σύνταγμα (που προ πολλού το κατάντησαν κουρελόχαρτο) και βλασφημείται το όνομα του Τριαδικού Θεού, ο οποίος ουσιαστικά «θεσμοθέτησε» την Κυριακή αργία. Κυριακή = η μέρα του Κυρίου.Ό,τι , λοιπόν, για χιλιάδες χρόνια σεβάστηκαν άπιστοι, αλλόδοξοι, κακόδοξοι, ακόμα και αυτοκράτορες, έρχεται τώρα μια «χριστιανική» «κυβέρνηση» να καταλύσει.Βλασφημία, λοιπόν, του ονόματος του ονόματος του Θεού και εργασιακός μεσαίωνας. Χυδαίο σκλαβοπάζαρο. Καμία δικαιολογία για το αντίχριστο και απάνθρωπο «ελληνικό» κράτος.Οι μέρες του Ψευτορωμαίικου είναι μετρημένες…
 
 
Αθανάσιος ΑΔΑΜ
Η Κυριακή είναι η ημέρα του Κυρίου και όχι του μαμωνά. Ποιά είναι αυτή η ανάγκη που είναι τόσο επιτακτική για να γίνει η Κυριακή εργάσιμη; Μήπως για να κλείσουν όλα τα μικρομάγαζα και να μείνουν οι απρόσωπες πολυεθνικές ιδιοκτησίας γνωστών κύκλων που λυμαίνονται τον πλανήτη; Τί έπαθε ο κόσμος που εδώ και αιώνες δούλευε 6 ημέρες την εβδομάδα; Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος και δεν ανέχομαι την κατάφορη προσβολή που γίνεται στο πρόσωπό μου, στην πλειονότητα των συμπολιτών μου που είναι ορθόδοξοι στο θρήσκευμα, και τελικά στο Σύνταγμα της χώρας μας που αρχίζει με την φράση «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Αν μή τι άλλο αυτό που επιχειρείται ονομάζεται εμπαιγμός του λαού και της χώρας.