Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Μυλωνάς Ιωάννης
ΟΧΙ εργασία την Κυρική. Κάθε Κυριακή εκκλησιαζόμαστε, μελετάμε Αγία Γραφή παραπάνω απ τις καθημερινές και γενικά η μέρα είναι αφιερωμένη στον Τριαδικό Θεό.
 
 
ΜΑΡΙΑ
πρεπει να το σκεφτήκατε πάρα πολύ προτού καταλήξετε πως φταίει η κυριακη για την μείωση των τζίρων των εμπορικών καταστημάτων….. δεν φταίει το ότι δεν υπαρχει ρευστό στην αγορά….. αν νομίζετε πως ο κόσμος εχει χρήματα κ δεν του φτάνουν οι ημέρες κ οι ώρες που είναι ανοιχτά τα καταστήματα τότε πρέπει πιθανότατα να κατοικείται σε άλλη χώρα…. Τον κόσμο που εργάζεται στα εμπορικά καταστήματα όλη την εβδομάδα πάντως σίγουρα δεν τους σκεφτήκατε…. μια μέρα θέλουν να είναι με τις οικογενειές τους, να ξεκουραστούν…. αλλα αυτα είναι έννοιες και λόγια που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο σας…. το μόνο που σας νοιάζει είναι η τροϊκα σας και το τι θα σας υπαγορεύσει να κάνετε…. και το μόνο σιγουρο είναι πως πιθανότατα θα το κάνετε…. εδω δεν κωλώσατε να ξεπουλήσετε την πατρίδα μας….. στην κυριακή θα κωλώσετε!!!????????? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ
Η οικονομία νοσεί από την έλειψη ρευστότητας που δημιούργησαν οι πρόσφατες κυβερνήσεις με τη φορολαίλαπά τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα τονωθεί από την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ» ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ
 
 
Θανάσης
Είμαι έμπορος και με χίλια ζόρια κρατάω «ανοιχτό» το μαγαζί μου!!!12 ώρες την ημέρα είμαι μέσα στο μαγαζί και κυνηγώ μύγες. Αν περάσει αυτό το μέτρο με αναγκάζετε να το κλείσω. Ωραία ανάπτυξη !!!!