Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
 
 
loida
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΑΠΑΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΕΣ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΜΕ ΜΑΣ.ΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
 
 
ΓΟΥΝΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Δέν θά κερδίσουμε τίποτε. Μόνο θά χάσουμε. Μήν τό κάνετε.
 
 
Ευδοκία
Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί και η Κυριακή είναι η μέρα του Χριστού μας.Όσο μας κυνηγάτε τόσο γιγαντώνεται η πίστη και η προσευχή! η θεία δίκη αργεί, γιατί ο Θεός μας ειναι μακρόθυμος, όταν όμως έρθει δεν υπάρχει έλεος!
 
 
π. Διονύσιος Γκόλιας
Η Κυριακή πρέπει να παραμείνει πάση θυσία ημέρα αργίας! Αυτό θέλει η Μάνα μας Εκκλησία, αυτό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Μια ημέρα της εβδομάδος ανήκει στον Πλάστη και Δημιουργό μας. Ας μην είμαστε αχάριστοι σ’Αυτόν που οφείλουμε τη ζωή μας και το είναι μας.