Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΣΤΑΥΡΟΣ
και συνετέλεσεν ο Θεός εν τη ημέρα τη έκτη τα έργα αυτού, α εποίησε και κατεπαυσε τη ημέρα τη εβδόμη από πάντων των έργων ων εποιησε.3και ευλογησεν ο Θεός και ηγιασεν αυτην’οτι εν αυτή κατεπαυσεν από πάντων των έργων αυτού, ων ηρξατο ο Θεός ποιείσαι.(Γένεσης Κεφ. Β’ στ.2,3)
 
 
Κουκλάκης Ι
Ε… ας μην τα ισοπεδώσουμε και όλα… αρκετά …Η Κυριακή ανήκει στον Θεό και τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Τρισήλιο .. Ζώντα Θεώ…Ω πρέπει πάσα δόξα τιμή και προσκύνηση, ιδιαίτερα δε … την Κυριακή. Δεν συμφωνώ με την καθιέρωση της Κυριακής ως εργάσιμης ημέρας γιά κανένα λόγο.-
 
 
Τρύφων Παπαδόπουλος
Έχοντας ταξιδέψει πάνω από 10 χρόνια σε διάφορες χώρες (Κύπρο, Πολωνία, Κίνα, Αγγλία, Ρωσία, Αμερική κ.α.) τα ανοικτά καταστήματα την Κυριακή είναι κατά βάση μεγάλα πολυκαταστήματα. Και μιλάμε για πόλεις με πληθυσμό εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων. Γενικά ο κόσμος προτιμά να κάνει τα ψώνια του τις υπόλοιπες μέρες και την Κυριακή να ξεκουράζεται ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. Αντιλαμβάνεστε ότι η ζωή δεν είναι μόνο εργασία αν και τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος εργασίας μου είναι πάνω από 13 ώρες ημερησίως. Ο χρόνος αυτός είναι παραγωγικός για να μην ειπωθεί ξανά ότι εργαζόμαστε αλλά δεν είμαστε παραγωγικοί. Επίσης τα τελευταία χρόνια λόγω της διείσδυσής του internet σε πολλούς τομείς μπορείς να αγοράσεις τα πάντα από το σπίτι σου όποτε θέλεις. Και μάλιστα σε φθηνότερες τιμές μιας και το ζητούμενο τελευταία είναι η ανταγωνιστικότητα και η πτώση των τιμών. Ασχοληθείτε και λύστε φλέγοντα ζητήματα πρώτα, όπως αυτό της φοροδιαφυγής και της αξιοπιστίας και αφήστε τέτοια θέματα στο τέλος. Μιας και λόγω των επιλογών σας δεν είμαστε πλέον αξιόπιστοι συνομιλητές στις συναλλαγές μας με το εξωτερικό όχι λόγω δικών μας λαθών αλλά δικών σας επιλογών. Αλλά το πρώτο απαιτεί μεθοδική δουλειά ενώ το δεύτερο δεν απαιτεί τίποτα από την μεριά του κράτους παρά μόνο αυτές οι 4 γραμμές του άρθρου.
 
 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Δεν συμφωνώ με την εργασία της Κυριακής. Ήταν πάντα για τους Έλληνες ημέρα αργίας. Ας μην ξεχνάμε τον αγώνα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που γι’ αυτό το λόγο μαρτύρησε.
 
 
Χατζημινάογλου Παρασκευή
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έχασε την ζωή του επειδή παρακινούσε τους Ορθοδόξους να μην εργάζονται την Κυριακή. Εξάλλου ο Κύριος μας είπε ’’ Τη δε ημέρα τη εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου’’.