Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
δημητριος
είναι τελείως περιτό το θέμα για το ανοιγμα μαγαζιών τις κυριακές ανόητο έως αηδιαστικό εδώ έχετε διαλύσει τη χώρα και φτάσατε δυστυχώς τον κόσμο στην απογοήτευση και δυστυχώς μερικούς στην αυτοκτονία ,και ασχολείστε με τις κυριακες. Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη χώρα να δώσετε πίσω αυτά που κλεψατε από τον κάθε Έλληνα
 

Περισσότερες πληροφορίες

 
Ελένη Θανάση
Διαβάστε τι λέγει ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για την εργασία την Κυριακη, και θα καταλάβετε γιατί πρέπει να πούμε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!
 
 
ΑΣΗΜΙΝΑ
Η οικονομική κρίση είναι αποτέλεσμα της ηθικής και πνευματικής κρίσηςΔυστυχώς δεν το έχουμε καταλάβει και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι αυτό.Ισοπεδώσαμε τα πάντα, αντί να στρέψουμε το βλέμμα μας στον Θεό ,να προσευχηθούμε, θέλουμε να καταργήσουμε και αυτή την ημέρα που είναι αφιερωμένη στο Θεό, προς δοξολογία του Θεού. Πρέπει όλοι να τα καταλάβουμε πριν είναι πολύ αργά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καταρεύσουμε οικονομικά, διότι προηγουμένως θα έχουμε καταρεύσει ηθικά και πνευματικά.Γιατί θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας δυστυχισμένα;Πρέπει να αντισταθούμε, είναι ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!
 
 
Σπύρος Δενάζης
Έχοντας ζήσει πάνω από 10 χρόνια σε μεγάλη χώρα της Ευρώπης στην οποία εφαρμόζεται το μέτρο δεν έχω αντιληφθεί την χρησιμότητά του αφού ελάχιστος συγκριτικά κόσμος επισκέπτεται τα ανοικτά καταστήματα τα οποία είναι κατά βάση μεγάλα πολυκαταστήματα. Και μιλάμε για πόλεις με πληθυσμό εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων. Γενικά ο κόσμος προτιμά να κάνει τα ψώνια του τις υπόλοιπες μέρες και την Κυριακή να ξεκουράζεται. Πρέπει και σε αυτό να προστρέξετε να το υιοθετήσετε! Ασχοληθείτε και λύστε φλέγοντα ζητήματα πρώτα, όπως αυτό της φοροδιαφυγής και αφήστε τέτοια θέματα στο τέλος. Αλλά το πρώτο απαιτεί μεθοδική δουλειά ενώ το δεύτερο δεν απαιτεί τίποτα από την μεριά του κράτους παρά μόνο αυτές οι 4 γραμμές του άρθρου.