Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
sgeronik
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ;ΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ – ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ.
 
 
ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΗΜΕΡΑ ΑΡΓΙΑΣ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΙΩΝΕΣ!!
 
 
ΕΥΔΟΚΙΑ
ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΓΙ ΑΓΙΟ ΣΚΟΠΟ (ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ , ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΑΘΩΝ ΕΡΓΩΝ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΕΡΔΟΣ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
 
 
panagos
ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ; Kύριοι της Κυβέρνησης μην εξουθενώνετε άλλο τους έλληνες εργαζομενους,μη συνθλιβετε τους μικροκαταστηματάρχες προς όφελος των μεγαλοκαρχαριών του εμπορίου.Σεβαστείτε επιτελους τη συνειδηση του πιστού λαού.Μη κατεδαφιζετε ό,τι έχει απομεινει όρθιο στον τόπο !!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ !
 
 
ma
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΡΑ! ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ-ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΣΙΣΤΙΑ Ή ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΚΕΠΗ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ – ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΝΤΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΟ. ΠΑΡΑΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΕΤΩΝΤΑΣ «ΝΑΡΚΕΣ» ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ.. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ… ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ¨»ΚΑΛΟ» ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ… ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!