Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Φώτιος
Αν νομίζετε ότι με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές θα αντιμετωπισθούν τα προβλήματα της αγοράς και της αναπτυξης κάνετε μέγα λάθος.Είναι καταρχήν σκλαβιά για τους καταστηματάρχες, επίπονη και χωρίς αντίκρυσμα εργασία αλλά προπαντός χωρίς ευλογία.Το κέρδος της Κυριακής είναι καταραμένο. Μόνο κάποια νοσηρά μυαλά, άλλων θρησκειών και δογμάτων θα σκεφτόντουσαν κάτι τέτοιο.Μπορεί για τους καταναλωτές να είναι βολικό, αλλά πρέπει επιτέλους να επικρατήσει ο σεβασμός στην Κυριακάτικη αργία, είναι σεβασμός στον ίδιο τον Θεό.Ακόμα κι αν περάσει ένα τέτοιο σατανικό μέτρο θα πρέπει να μήν επιτρέψουμε όλοι εμείς να εφαρμοστεί στην πράξη. Δηλαδή οι καταστηματάρχες να μην ανοιγουν και οι καταναλωτές να μην αγοράζουν ημέρα Κυριακή.
 
 
Λεωνίδας
παρακαλούμε, αφήστε και κάτι όρθιο. Επιτέλους, έχουμε μια μέρα γιά ανάπαυση, να δούμε τους φίλους μας. όχι να διαλυθούν όλα! κανένα κέρδος δεν θα υπάρξει. δόξα τω Θεώ, έχουμε 6 μέρες τη βδομάδα για να ψωνίζουμε.
 
 
Διονύσιος Ταμπάκης
Όπως λέει και η σοφή παροιμία: ΕΘΙΜΟΝ ΤΟΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Συνήθειες άγιες και αρχαίες όπως η Αργία της Κυριακής που το σπίτι μυρίζει αγάπη , ηρεμία, συνεστίαση και κανέλα, δεν αγγίζονται κάν. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!!!!!!!
 
 
ΚΟΥΜΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η Κυριακή είναι ημέρα αφιερωμένη στο Θεό.Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα να τη διαθέσει ελεύθερα σε Αυτόν, και όπως αυτός κρίνει.Άλλωστε δεν νομίζω ότι η αποδοτικότητα των εργαζομένων θα αυξηθεί καταπιέζοντάς τους, κατ’άυτόν τον τρόπο..
 
 
Ανίκα
Ας μην έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Ας ασχοληθούμε λίγο και με την ψυχή μας, με την οικογένειά μας, με τα παιδιά μας, με την ψυχική μας ηρεμία. Άλλωστε και να ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή, απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά, περισσότερα θα είναι τα έξοδα, παρά τα έσοδα. Ή θα φτάσουν να ανοίγουν την Κυριακή και να μην ανοίγουν τη Δευτέρα. Αλλά όλα αυτά έχουν μικρή σημασία. Η ουσία είναι , ότι η Κυριακή είναι Αργία και θα παραμείνει Αργία. Είναι κι αυτό μέσα στις Προκλήσεις των καιρών. Αντιστεκόμαστε σε κάθετί που προσπαθεί να μας απομακρύνει απο τη θρησκεία και τις παραδόσεις μας. Λίγος σεβασμός στη θρησκεία και στα πιστεύω του κάθε πολίτη, θα βοηθούσε. Αλλά, οι πολιτικοί έχουν ξεχάσει τι θα πει άνθρωπός, ζωή, ψυχή, οικογένεια. Μας βλέπουν ως αριθμούς σε ένα χρέος , μέσα σε μια παγκόσμια κρίση. Την κρίση που μόνοι τους δημιούργησαν. Γιατί, αντί να ασχοληθούν με την ουσία της ζωής, της δημιουργίας, της έμπνευσης, της οικογένειας, ασχολούνται μόνο με την ύλη και το χρήμα. Όλοι οι διάλογοί τους , όλες οι εμφανίσεις τους , περιστρέφονται γύρω απο το χρήμα και την ύλη. Καθημερινά ασχολούνται μόνο με το χρήμα, λες και δεν έχουμε καταλάβει ότι όλα είναι μια φούσκα, που τεχνικά δημιούργησαν προς δικό τους όφελος και προσβλέποντας στα δικά τους συμφέροντα. Ότι έχει ο καθένας στην ψυχή του και στην καρδιά του, και ακόμα περισσότερο την πίστη του στο Θεό, δε μπορούν να μας τα στερήσουν ούτε και να μας τα αφαιρέσουν. Η Κυριακή ως ημέρα λατρείας του Θεού, είναι Αργία και θα παραμείνει Αργία.