Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΒΑΡΒΑΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ π.χ. ή Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ , Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ κ.λ.π.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
 
 
ΓΟΥΝΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Δέν θά κερδίσουμε τίποτε. Μόνο θά χάσουμε. Μήν τό κάνετε.
 
 
ΠΑΥΛΟΣ ΣΚΥΔ.
Θέλετε να τα ισοπεδώσετε όλα…τελικά. Αν σας νοιάζει η αγορά και η ανπάπτυξη που τάχα λέτε ότι εξυπηρετείτε, πως θέλετε να λιντσάρετε τον μικρό επαγγελματία; Πως θα δουλέψεις ένας την ατομική του επιχείρηση 7 ημέρες; Ακόμα και υπάλληλο να έχει θα τον αφήσει να του «δουλέψει» αυτός το μαγαζί του; Όχι λοιπόν. Άρα ποια είναι η αληθινή αιτία που σκοπίμως προσπαθήτε να κρύψετε; Οι πολυεθνικές με τους εκατοντάδες υπαλλήλους. Και φυσικά η εξάλλειψη του έξτρα κόστους της εργασίας της Κυριακής 50% κλπ. Μπράβο σας . Τι ψυχή θα παραδώσετε ήθελα να ξέρω. Ή νομίζετε ότι θα ζείτε για πάντα πάνω στη Γη, στην Αθήνα ή αλλού.. Θέλετε να κάνετε τους ανθρώπους αριθμούς. Ντροπή σας. Ευτυχώς υπάρχει και ο θάνατος. Κάποια στιγμή θα το πάθετε και εσείς. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ….
 
 
ΚΩΣΤΑΣ
Η Κυριακή είναι ημέρα λατρείας προς τον Θεό, καθώς και ημέρα ανάπαυσης ειναι θεμα τησ θρησκειας μας βρε αθεοι!!!!!.Η Ελλάδα δεν θα μετατραπεί σε άθεη χώρα επειδή έτσι θέλει μια μειοψηφία πολιτών της…ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!