Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Καραμανλίδης Αλέξανδροος
Είναι απαράδεκτο να μην σεβόμαστε την αργία της Κυριακής.Στο κάτω κάτω ακόμη η Ελλάδα είναι κράτος που θρησκεύει όσο και αν θέλετε να το αλλάξετε.
 
 
Ευδοκία
Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί και η Κυριακή είναι η μέρα του Χριστού μας.Όσο μας κυνηγάτε τόσο γιγαντώνεται η πίστη και η προσευχή! η θεία δίκη αργεί, γιατί ο Θεός μας ειναι μακρόθυμος, όταν όμως έρθει δεν υπάρχει έλεος!
 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΡΙΘΕΛΓΗ
Διαφωνώ πλήρως με την κατάργηση της Αργίας της Κυριακής για τους εξείς λόγους:1. Για τους Χριστιανούς είναι ημέρα Αργίας και ευχαριστίας στον Θεό. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε με ανθρώπιους νόμους.Οφείλουμε, και έναντι των παιδιών μας να κρατήσουμε κάποιες πατροπαράδοτες αρχές. Δεν επιτρέπεται να τα καταρίπτουμε και να τα καταργούμε όλα, εν ονόματι του χρήματος και του κέρδους. Επι τέλους πιά υπάρχουν και άλλα πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να διατηρήσουμε στην ζωή μας για να εξακολουθήσουμε να είμαστε άνθρωποι. Ελεος πιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αφήστε και κάτι όρθιο στην Πατρίδα μας, για να έχουμε κάπου να πιαστούμε και να στηριχτούμε. 2. Είναι η μόνη ημέρα που η οικογένεια μπορεί να βρεθεί ολη μαζί. 3. δεν θεωρώ οτι υπάρχει ανάγκη πρόσθετης ημέρας λειτουργίας των καταστημάτων. οι υπάρχουσες ημέρες είναι επαρκείς, όπως πάντα ήταν, για να ψωνίσει κανείς. 4. Να είστε περισσότερο προσεχτικοί με όσα επιβάλλετε στην Πατρίδα μας με την εξουσία που διαχειρίζεστε. Εχετε μεγάλη ευθύνη για τον λαό, να κρατήσετε την ιδιοπροσωπία του .
 
 
Ευανθία Ν.
Κάθετα «ΟΧΙ» στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, για πολλούς και διαφόρους λόγους.Κύρια και πρώτιστα θρησκευτικούς, αφού η Κυριακή όπως άλλωστε μαρτυρεί και το όνομά της είναι ημέρα αφιερωμένη στον Κύριο, ο οποίος μας έδωσε έξι ημέρες για να εργαζόμαστε και την εβδόμη να την αφιερώνουμε σε Εκείνον.Κατά δεύτερο λόγο θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα από ότι θα λύσει, διότι για μια ακόμη φορά θα ευνοηθεί το κεφάλαιο και οι μεγάλες επιχειρήσεις, ωθώντας αναπόφευκτα τις μικρομεσαίες σε παντελή αφανισμό. Δεν μας φτάνει η κακομοιριά μας, θέλουμε να ανοίγουμε και τις Κυριακές; Για ποιό λόγο; Δεν μας φθάνουν όλες οι υπόλοιπες ημέρες για να κάνουμε τα ψώνια μας; Δεν χωρά πλέον καμιά αμφιβολία και είναι πασιφανές ακόμη και στους πλέον αδαείς ότι η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, η κατάργηση του αφορολογήτου, τα χαράτσια ακόμη και σε ανθρώπους με μηδενικά εισοδήματα, οι συνεχείς αυξήσεις των τιμών των αγαθών πρώτης ανάγκης και των καυσίμων και τόσα άλλα ακόμη, έχουν σκοπό να εξουθενώσουν και ει δυνατό να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό. Αυτό που δεν κατάφερε η γερμανική κατοχή του Χίτλερ με τα όπλα, θα το κατορθώσει δυστυχώς η «αναίμακτη» τυπικά, αιματηρή όμως ουσιαστικά (γιατί μας πίνουν το αίμα) κατοχή της τρόϊκας και των «φίλων» εταίρων μας. Τα νέα παιδιά δεν έχουν πια καμιά προοπτική εργασίας ή αποκατάστασης στη σημερινή Ελλάδα και αναγκάζονται και ξενιτεύονται κατά χιλιάδες. Ποιός θα μείνει πια στην Ελλάδα; Έλληνες ή ξένοι; Δίχως ίχνος ρατσιστικής διάθεσης – άλλωστε όλοι είμαστε παιδιά του ιδίου Θεού – κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τον αφελληνισμό που επιχειρείται ύπουλα και ύποπτα στη χώρα μας. Αν υπάρχει, αν έχει μείνει ακόμη κάτι όρθιο, κάτι ζωντανό, κάτι υγιές σε αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο, αυτό είναι η ορθόδοξη πίστη μας, οι εκκλησιές μας, οι ναοί μας, η παράδοσή μας, η λατρεία του Θεού μας τις Κυριακές. Μας πήραν όλα τα άλλα, τα χρήματα, τα σπίτια, τις δουλειές, την αξιοπρέπειά μας, ακόμη και την ελπίδα μας. Δεν θα μας πάρουν όμως και την Κυριακή. Κάτω τα χέρια λοιπόν από τις Κυριακές μας, αφού είναι το μόνο που μας απομένει για να αισθανόμαστε ακόμη άνθρωποι.
 
 
transporter
Για να ξεκινήσει το άνοιγμα των μαγαζιών την Κυραική θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε από την προκαταρκτική εργασία. Κανονικά αυτό το κράτος πρέπει να λειτουργήσει σαν ΚΡΑΤΟΣ και όχι σαν Α-ΚΡΑΤΟΣ (στερητικό) και όχι σαν φέουδο της εποχής του Ρομπέν των δασών. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε το κράτος να προστατεύει τους ιθαγενείς Έλληνες και να φροντίζει για την ευημερία τους και όχι να τους κυνηγάει μέχρι θανάτου. Έφοσον η κυβέρνηση πρεσβεύει την ελεύθερη οικονομία και τον καπιταλισμό, θα έπρεπε να καταργήσει την φορολογία με τον τρόπο που εφαρμόζεται σήμερα και να φορολογεί τα προϊόντα κατά την παραγωγή/κατασκευή/δημιουργία τους και όχι στην συναλλαγή μεταξύ μας. Και για να μην μακρυγορώ, το άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές μαζί με το μοτίβο της φορολογίας αποτελεί τρομοκρατία των μικρο-μεσαίων επιχειρηματιών έχοντας από πάνω μας σαν τη γκιλοτίνα τα χρέη μας έχσοντας και το καρπούζι και το μαχαίρι.