Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΜΑΡΙΑ
Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΑΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ.
 
 
prodromos
Κυριακή = ημέρα Κυρίου Σεβασμός στους χριστιανους. Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.
 
 
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΙΟΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.
 
 
ΕΛΕΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!
 
 
ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ <>Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ.ΘΕΟΡΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΦΕΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.