Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Athina Apostolou
Και ποιά μέρα δηλαδή θα έχουμε να τη μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας και τους φίλους μας; Βέβαια, από αυτά που ψηφίζετε στη Βουλή, καταλαβαίνουμε τι σκέφτεστε και για το θεσμό της οικογένειας και για εμάς. Αλλά, ως γνωστόν, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…
 
 
Αλίκη
Κυριακή,γιορτή και σχόλη…θα’ναι η βδομάδα όλη…
 
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ), ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ (ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΟΥ;; ΟΧΙ), ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΛΟΓΙΣΤΑ.
 
 
π. Διονύσιος Γκόλιας
Η Κυριακή πρέπει να παραμείνει πάση θυσία ημέρα αργίας! Αυτό θέλει η Μάνα μας Εκκλησία, αυτό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Μια ημέρα της εβδομάδος ανήκει στον Πλάστη και Δημιουργό μας. Ας μην είμαστε αχάριστοι σ’Αυτόν που οφείλουμε τη ζωή μας και το είναι μας.
 
 
Λουκάς & Ιουλία
Τα λόγια είναι περιττά.Ένα τρανό όχι.Το γιατί ήδη γνωστό.Ημέρα Θεού.Ημέρα ανάπαυσης.Ημέρα αγάπης.Οι άνθρωποι δεν είναι μηχανές.Έλεος πια!Και αυτά που ήδη ανοίγουν προαιρετικά να ανοίγουν μετα το πέρας της θείας Λειτουργίας.