Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ?
 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
 
 
Σημάτης Παναγιώτης
Ένα-ένα τα στοιχεία ιδιοπροσωπίας του λαού μας παραμερίζονται. Τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι μετανάστες και λαθρομετανάστες διατηρούν τα δικά τους ήθη και έθιμα, εμείς ως Έθνος αποδομούμεθα και παύουμε να έχουμε τα στοιχεία που μας διατηρούν ως Έθνος: Γλώσσα, θρησκεία, κοινές παραδόσεις. Έτσι σε λίγο θα οι ξένοι, που δεν εγκαταλείπουν τις θρησκευτικές παραδόσεις τους, θα είναι ως «ομάδα», ισχυρότεροι από μας, ενώ εμείς θα πάψουμε να λειτουργούμε συλλογικά με βάση κάποιες αξίες, με αποτέλεσμα να αφομοιωθούμε, αντί να αφομοιώσουμε.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, λοιπόν, να ληφθούν ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. Να μείνουν τα πράγματα ως έχουν. ΟΧΙ ασφαλώς για συντεχνιακούς λόγους και οικονομικά συμφέροντα, αλλά για τους ουσιαστικότερους λόγους, την διατήρηση του γένους μα. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε άλλο ένα στοιχείο που έχει σχέση με τις παραδόσεις μας και την χριστιανική μας Πίστη.
 
 
ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ».ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.
 
 
ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΟ…