Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Αθανάσιος ΑΔΑΜ
Η Κυριακή είναι η ημέρα του Κυρίου και όχι του μαμωνά. Ποιά είναι αυτή η ανάγκη που είναι τόσο επιτακτική για να γίνει η Κυριακή εργάσιμη; Μήπως για να κλείσουν όλα τα μικρομάγαζα και να μείνουν οι απρόσωπες πολυεθνικές ιδιοκτησίας γνωστών κύκλων που λυμαίνονται τον πλανήτη; Τί έπαθε ο κόσμος που εδώ και αιώνες δούλευε 6 ημέρες την εβδομάδα; Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος και δεν ανέχομαι την κατάφορη προσβολή που γίνεται στο πρόσωπό μου, στην πλειονότητα των συμπολιτών μου που είναι ορθόδοξοι στο θρήσκευμα, και τελικά στο Σύνταγμα της χώρας μας που αρχίζει με την φράση «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Αν μή τι άλλο αυτό που επιχειρείται ονομάζεται εμπαιγμός του λαού και της χώρας.
 
 
Μανώλης
Η Κυριακή έχει δοθεί ως ημέρα ανάπαυσης των ανθρώπων από την εργασία τους. Είναι δυνατόν στο όνομα του κέρδους να τα πατάτε όλα? Το πρόβλημα θα το λύσει το να είναι εργάσιμη η Κυριακή, ή ήπως το να σταματήσει η οικονομική «αφαίμαξη» του λαού μας. Το κέρδος της Κυριακής δεν είναι ευλογημένο
 
 
Αγγελική
Η Κυριακή είναι αναστάσιμη ημέρα. Είναι Πάσχα. Είναι ιεροσυλία η κατάργηση της αργίας, της ημέρας που αναστήθηκε ο Κύριος Ιησούς Χριστός. Βεβηλώνεται η πίστη μας. Αυτό είναι το ευχαριστώ στον Υιό του Θεού που σταυρώθηκε για εμάς; Αναρωτιέμαι πόσο ακόμα θα συνεχίσει ο διωγμός; Αλλά … θα μιλήσει ο Κύριός μας… θα μιλήσει.
 
 
Τηλέμαχος
Να σας θυμίσω ότι ο συνταγματικός νομοθέτης επικαλείται στην αρχή του Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος.Εάν λοιπόν θέλουμε να σεβαστούμε την Αγία Τριάδα και να συνεχίσουμε να είμαστε υπό την Προστασία της, όπως τόσα χρόνια, ας σεβαστούμε την ημέρα που καθιερώθηκε προς τιμή Της.
 
 
Athina Apostolou
Και ποιά μέρα δηλαδή θα έχουμε να τη μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας και τους φίλους μας; Βέβαια, από αυτά που ψηφίζετε στη Βουλή, καταλαβαίνουμε τι σκέφτεστε και για το θεσμό της οικογένειας και για εμάς. Αλλά, ως γνωστόν, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…