Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Θοδωρής Λαμπρόπουλος
Η Κυριακή, όπως φανερώνει και το όνομά της, είναι η ημέρα του Κυρίου.Η Κυριακή ημέρα!Ως εκ τούτου, δεν είναι μόνο μια ημέρα αργίας και ανάπαυσης, αλλά πρωτίστως λατρείας και δοξολογίας, για όσα ο Θεός έχει χαρίσει στη ζωή μας.Και την δε αργία, ο Θεός την καθιέρωσε.Οπότε, ας μείνει η Κυριακή Ημέρα έξω από τις διαβουλεύσεις και τα «παιχνίδια» των πονηρευομένων!
 
 
ελένη
Το να μένει η Κυριακή ελέυθερη και να μπορούν οι άνθρωποι(μέλη της οικογένειας, φίλοι, γνωστοί κλπ )να συνυπάρχουν για λίγο είναι το τελευταίο που έχει μείνει στον έλληνα σαν ποιότητα ζωής εκτός εάν ο σκοπός του Υπουργείου είναι να καταργήσει ότι έχει απομείνει και σε αυτόν τον τομέα και όχι το κέρδος ή ότιδήποτε άλλο προφασίζεται γιατί βέβαια όταν δεν υπάρχουν χρήματα όλη την εβδομάδα είναι κάπως απίθανο την Κυριακή να βρέξει ο ουρανός ευρώ.
 
 
Αθανάσιος ΑΔΑΜ
Η Κυριακή είναι η ημέρα του Κυρίου και όχι του μαμωνά. Ποιά είναι αυτή η ανάγκη που είναι τόσο επιτακτική για να γίνει η Κυριακή εργάσιμη; Μήπως για να κλείσουν όλα τα μικρομάγαζα και να μείνουν οι απρόσωπες πολυεθνικές ιδιοκτησίας γνωστών κύκλων που λυμαίνονται τον πλανήτη; Τί έπαθε ο κόσμος που εδώ και αιώνες δούλευε 6 ημέρες την εβδομάδα; Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος και δεν ανέχομαι την κατάφορη προσβολή που γίνεται στο πρόσωπό μου, στην πλειονότητα των συμπολιτών μου που είναι ορθόδοξοι στο θρήσκευμα, και τελικά στο Σύνταγμα της χώρας μας που αρχίζει με την φράση «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Αν μή τι άλλο αυτό που επιχειρείται ονομάζεται εμπαιγμός του λαού και της χώρας.
 
 
Ευάγγελος Σουλδάτος
Εκτιμώ ότι δεν θα προσφέρει τίποτα σημαντικό στη λειτουγία της αγοράς και της οικονομίας γενικότερα και θα βάλει επιπλέον βάρη στην πλάτη των ήδη βεβαρυμένων εμπόρων. Επίσης, διαφωνώ και για λόγους θρησκευτικής συνείδησης. Πιστεύω ότι η αργία της Κυριακής πρέπει να τιμάται.
 
 
ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ένας σημαντικός παράγοντας των ψυχικών προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου είναι η πολύβουη κατάσταση και οι ρυθμοί της καθημερινότητας που επικρατούν στις μεγαλουπόλεις. Συνεπώς η αργία της Κυριακής είναι άκρως απαραίτητη.