Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Κώστας Κωστουράκης
Βρε θεομπαίχτες και μεσίτες της Ελλάδος,δεν αρκούσε η κακοδιαχείριση των τελευταίων δεκαετιών που μας οδήγησε στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, δεν αρκούσε η προδοτική σας στάση στα εθνικά μας θέματα και τη λαθρομετανάστευση, δεν αρκούσε η διαπόμπευση της πατρίδας μας στο εξωτερικό και η μετατροπή της σε προτεκτοράτο των σιωνιστών, τώρα σας φταίει και η Κυριακή Αργία; Λες και η εμπορική κίνηση είναι τόσο μεγάλη που δεν αρκούν οι υπόλοιπες εργάσιμες; Ποιους κοροϊδεύετε βρε; Ποιους; Σωστά! Αυτούς που σας ψηφίζουν! Απατεώνες! Θυμηθείτε ότι υπάρχει και η Θεία Δίκη!
 
 
Αναστάσιος Παπαθανασίου
Η Αργία της Κυριακής βοηθά:1.Την πόλη να καθαρισθεί,δρόμοι,πεζοδρόμια,πάρκα αλλά και ατμόσφαιρα λόγω ελάχιστης κίνησης.2.Την Οικογένεια να συγκεντρωθεί,να δεθεί ήρεμα, χωρίς το άγχος της δουλειάς για τους γονείς,του σχολείου για τα παιδιά.3.Τους ασθενείς,τους ηλικιωμένους να βρεθεί χρόνος για επίσκεψη-κουβέντα-χαρά-κουράγιο.4.Τα παιδιά να πάνε βόλτα,εκδρομή με τους γονείς τους να γνωρίσουν τον κόσμο,την πόλη ήρεμα και όχι να εκνευριστούν σε «Shopping Therapy».5.Τους Ξενοδόχους γιατί οι κρατήσεις αυξάνονται τις ημέρες που είναι αργίες και όχι τις εργάσιμες.Εξάλλου οι τουρίστες του Σαββατοκύριακου έχουν το Σάββατο για ψώνια και την Κυριακή βλέπουν χαίρονται μία αλλοιώτικη ήρεμη όμορφη Κυριακάτικη πόλη.Στις χώρες που νομοθετήθηκε η Κυριακάτικη εργασία προέκυψε το «Shopping Therapy». Αποτέλεσμα περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα,περισσσότερη μοναξιά,λιγότεροι φίλοι.Πρόοδος είναι ο σεβασμός στην ιδιοπροσωπία του Έλληνα και όχι ο μιμητισμός των ξένων.
 
 
Γκοτσόπουλος Αναστάσιος
Αδιανόητη η κατάργηση της αργίας της Κυριακής.Ο εμπορικός κόσμος και οι πολίτες δεν στερούμαστε χρόνου αλλά χρήματος.
 
 
Σπύρος Δενάζης
Έχοντας ζήσει πάνω από 10 χρόνια σε μεγάλη χώρα της Ευρώπης στην οποία εφαρμόζεται το μέτρο δεν έχω αντιληφθεί την χρησιμότητά του αφού ελάχιστος συγκριτικά κόσμος επισκέπτεται τα ανοικτά καταστήματα τα οποία είναι κατά βάση μεγάλα πολυκαταστήματα. Και μιλάμε για πόλεις με πληθυσμό εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων. Γενικά ο κόσμος προτιμά να κάνει τα ψώνια του τις υπόλοιπες μέρες και την Κυριακή να ξεκουράζεται. Πρέπει και σε αυτό να προστρέξετε να το υιοθετήσετε! Ασχοληθείτε και λύστε φλέγοντα ζητήματα πρώτα, όπως αυτό της φοροδιαφυγής και αφήστε τέτοια θέματα στο τέλος. Αλλά το πρώτο απαιτεί μεθοδική δουλειά ενώ το δεύτερο δεν απαιτεί τίποτα από την μεριά του κράτους παρά μόνο αυτές οι 4 γραμμές του άρθρου.
 
 
Γιώργος
Νομίζω είναι προς λάθος κατεύθυνση η πρόταση αυτή: «Βίος ανεόρταστος μακρά οδός απανδόχευτος!» δηλαδή ζωή χωρίς γιορτές, Κυριακές και σχόλες είναι μακρύς δρόμος χωρίς ούτε ένα πανδοχείο για να ξαποστάσει ο ταλαίπωρος ταξιδιώτης, όπως σοφά επεσήμανε κι άλλος «σχολιαστής» πριν απο μένα. Το θρησκευτικό κομμάτι είναι κι αυτό σοβαρό, τουλάχιστον από την άποψη των πατροπαράδοτων ηθών και εθίμων, όμως ο συνειδητός πιστός δεν «παζαρεύει» ζητήματα πίστεως. Αν θέλει να εκκλησιαστεί δε θα τον εμποδίσει κανένας κανόνας και κανένα ωράριο, ακόμα και με οικονομική ζημία. Διαφωνώ όμως δομικά με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής, ακόμα και σε προαιρετική βάση. Είναι η αρχή για το «ξήλωμα» μιας μεγάλης κοινωνικής κοι οικογενειακής κατάκτησης! Δε θα προσφέρει ουσιαστικά οικονομικά οφέλη και ανοίγει το δρόμο για την κατάστράτηγηση και άλλων αργιών , τη θεσμοθέτηση «χαλαρών» κανόνων και διευρημένων ωραρίων χωρίς αντίλογο απο τους εργαζόμενους και χωρίς κεντρικό έλεγχο σε μερικά χρόνια από σήμερα. Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου. Πολύ «ανόητη» πρόταση και χωρίς κοινωνική προοπτική, εκτός και γίνεται σκόπιμα στο βωμό της οικονομικής πανκυριαρχίας και της κοινωνικής εξαθλίωσης.Αιδώς Αργείοι!!!