Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ
Η οικονομία νοσεί από την έλειψη ρευστότητας που δημιούργησαν οι πρόσφατες κυβερνήσεις με τη φορολαίλαπά τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα τονωθεί από την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ» ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ
 
 
ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
Όχι στην κατάργηση της Κυριακής αργίας. Μόνο σε πολύ προσεκτική διατύπωση εξαιρέσεων (απολύτου ανάγκης) και όχι για εμπορικά καταστήματα. Ακόμα σε όσες περιπτώσεις εξαιρούνται και είναι δυνατόν αυτά να ανοίγουν μόνο μετά το τέλος της Κυριακάτικης Λειτουργίας. Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος ΔΕΝ έχει χρήματα και όχι οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Δεν θα προσφέρει τίποτε στην απασχόληση αφού οι «ελαστικές» ρυθμίσεις εργασίας επιτρέπουν την περαιτέρω εκμετάλλευση των εργαζομένων που θα δουλεύουν ακόμα περισσότερο ΧΩΡΙΣ να αμείβονται επιπλέον. Με τον εκβιασμό της απολύσεως κάθε τέτοια αλλαγή συμβάλει περισσότερο στην εξόντωση των υπαλλήλων αλλά και των μικρών επιχειρήσεων που ΔΕΝ μπορούν να αντέξουν τον ανταγωνισμό.Λόγω της ύφεσης για να μπορέσουν να κερδίζουν τα πολυκαταστήματα ακολουθούν πολιτική εξόντωσης των μικρών καταστημάτων με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας, τη μείωση φοροδοτικής ικανότητας αλλά και την μεγαλύτερη ασφυξία της αγοράς σε ρευστότητα αφού τα κέρδη των πολυεθνικών φεύγουν έξω σε αντίθεση με τα μικρά καταστήματα που αν δεν έκλειναν τα χρήματά τους θα ανατροφοδοτούσαν την αγορά.Η Κυριακή είναι και πρέπει να μείνει αργία ως μέρα αφιερωμένη στο Θεό που ο καθένας μας ελεύθερα μπορεί να αποφασίσει πως θα την διαθέσει για να καλύψει τις ανάγκες του (εκκλησιασμός, ανάπαυση, διασκέδαση, χαλάρωση, χόμπι, εκδρομή κτλ)
 
 
I M
Η Κυριακή των Ορθοδόξων ήταν, είναι και θα είναι αργία. Είναι η μέρα του Θεού και έτσι θα παραμείνει. Εαν θέλετε να βοηθήσετε την αγορά και τα μαγαζιά, να βγείτε από το ευρώ, να τυπώσετε χρήμα που δεν προέρχεται από δανεισμό από ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες και παράγει χρέος, να αυξήσετε τη ρευστότητα και όλα τα άλλα θα διορθωθούν μόνα τους. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Εμείς οι Ορθόξοξοι Έλληνες δεν ψαρώνουμε! Κάθε Κυριακή πρωί, είμαστε έξω από την Εκλλησία στις 7:30 και περιμένουμε με αγωνία να αρχίσει ο όρθρος! Το υπόλοιπο της ημέρας ξεκουραζόπμαστε και σκεφτόμαστε μόνον τον Θεό και όχι να κάνουμε ψώνια ή ότι άλλη ανοησία μας έρθει στο νου.
 
 
Σοφία Αχειμάστου
ΟΧΙ στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής για θρησκευτικούς και εθνικούς λόγους. Έχουμε φτάσει πια στα όριά μας.
 
 
Naya Drak
Υπάρχουν άπειροι λόγοι για τους οποίους δεν θα πρέπει να καταργηθεί η αργία της Κυριακής. Πέραν λόγω κοινωνικών προβλημάτων, όπως κοινωνική αποξένωση και απομόνωση, διάλυση οικογενειακών δεσμών και ανθρωπίνων προγραμματισμών, όπου οι τελευταίοι άπτονται στα προηγούμενα, και όποιων άλλων τινών, ΠΑΝΩ από ολα είναι λόγοι Ανθρωπιστικοί. ΠΡΩΤΑ ο άνθρωπος και για πάντα ο άνθρωπος. Ποτέ η όποιας μορφής συσσώρευσης πλουτισμού εις βάρος των πολλών, η ώθηση προς τον άκρατο καταναλωτισμό (σχήμα οξύμωρο με πενιχρές αποδοχές, αλλά ου γαρ οιδατε τι ποιείτε) ή την υποθάλπουσα τάχατε ψευδή ψυχική επούλωση μέσω του λεγόμενου shopping therapy. Ο άνθρωπος δημιουργεί για τον ίδιο τον άνθρωπο και όχι να τον εξαρτά και να τον υποδουλώνει. Αν αυτά σας φαίνονται σωστά, που δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, δεν θα έπρεπε καν να είχατε κάνει τέτοια σκέψη, όπως και πάρα πολλές άλλες ακόμα περισσότερο σημαντικές. Όλα όμως εξαρτώνται με το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς και εσάς, την έννοια άνθρωπος !