Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
αννετα
Δεν συμφωνώ με την λειτουργία της Κυριακής, γιατί είναι ημέρα Αργίας.Είναι μέρα αφιερωμένη πρός το Θεό.Και ο ίδιος ο Χριστός το είπε,θα δουλεύετε έξι μέρες και την έβδομη θα ξεκουράζεστε.
 
 
Βύρων Ιερωνυμίδης
Είναι απαράδεκτο το να μην σεβόμαστε την μια ημέρα που έχουμε σαν άνθρωποι να ξεκουραστούμε να είμαστε με τοις οικογένοιές μας.Ας σεβαστούμε τον άνθρωπο και ας αφήσουμε τα παραμύθια περί τόνοσης της αγοράς. Άλωστε εσείς που σχεδιάζετε αυτές τις νομοθετικές διατάξεις «ξεχνάτε;»οτι είστε εκεί που είστε για να υπηρετείτε τους Ελληνες και οχι τα καταστήματα και τις πολυεθνικές.
 
 
Μαρία
Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να ψωνίσει μπορεί να το κάνει κάποια στιγμή μέσα στις 6 εργάσιμες ημέρες που ήδη έχουμε. Το πρόβλημά του σίγουρα δεν είναι η αργία της Κυριακής.Επίσης, σε ένα κράτος όπου η πλειοψηφία των πολιτών είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θεωρώ ότι η αργία της Κυριακής είναι καθ’ όλα νόμιμη και πρέπει να είναι σεβαστή απ ‘όλους. Άλλωστε οι ρησκευτικές πεποιθήσεις όλων των ανθρώπων είναι σεβαστές, πόσο μάλλον όταν πρόκειται γι’ αυτές της πλειοψηφίας. Ακόμη, θεωρώ κι εγώ ότι οι μικρές επιχειρήσεις περισσότερο θα ταλανιστούν παρά θα ενισχυθούν αν ισχύσει αυτή η νέα πρόταση.
 
 
blaxodhmarxos
Η Κυριακή είναι ημέρα λατρείας προς τον Θεό, καθώς και ημέρα ανάπαυσης.Σίγουρα δεν είναι ημέρα εμπορίου και αγοραπωλησιών.Η Ελλάδα δεν θα μετατραπεί σε άθεη χώρα επειδή έτσι θέλει μια μειοψηφία πολιτών της…είναι τελείως περιτό το θέμα για το ανοιγμα μαγαζιών τις κυριακές ανόητο έως αηδιαστικό εδώ έχετε διαλύσει τη χώρα και φτάσατε δυστυχώς τον κόσμο στην απογοήτευση και δυστυχώς μερικούς στην αυτοκτονία ,και ασχολείστε με τις κυριακες. Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη χώρα να δώσετε πίσω αυτά που κλεψατε από τον κάθε Έλληνα
 
 
Σταυρούλα Μαντά
Δεν θα ήθελα με κανέναν τρόπο να καταργηθεί η αργία της Κυριακής.Όπως λέει και το ονομά της η Κυριακή είναι η μέρα του Κυρίου, δηλαδή είναι αφιερωμένη στην λατρεία του Κυρίου και θεού μας, όπως θεσπίστηκε από τον Μέγα Κωνσταντίνο. Θεωρώ απαράδεκτο να καταργηθεί.Ευχαριστώ.
 

Περισσότερες πληροφορίες