Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Ιωάννης Λύκος
Αναρωτιέμαι σε ποιά θέση βάζει αυτό τους Χριστιανούς Ορθόδοξους εργαζόμενους οι οποίοι πιστεύουν ότι η Κυριακή είναι αφιερωμένη στον Θεό. Δεν θα φτάσουν να αρνηθούν να εργαστούν εκείνη την ημέρα? Και ποιές θα είναι γι’αυτούς οι συνέπειες? Ακόμη, άραγε ο εργοδότης δεν θα φτάσει να κάνει διακρίσεις με βάση το θρήσκευμα των εργαζομένων του?Πιστεύω ότι η Κυριακή θα πρέπει να μείνει ημέρα αργίας.
 
 
Δρ. Ταγαράκης Χρήστος
Η κατάργηση της αργίας της Κυριακής αποτελεί παλαιό στόχο ορισμένων κύκλων, οι οποίοι θέλουν να πλήξουν τον Χριστιανισμό, τόσο στην Ελλάδα (Ορθοδοξία)όσο και στον διεθνή χώρο (Προτεσταντισμός, Ρωμαιοκαθολικισμός). Η στημένη οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, αποτελεί μια καλή ευκαιρεία, προκειμένου να παρθούν τα πάσης φύσεως αντιεργατικά, ανθελληνικά, αντιχριστιανικά και περιοριστικά της ελευθερίας του ανθρώπου μέτρα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Εκτός από την θρησκευτική πλευρά του θέματος, υπάρχει και η οικονομική. Τα μικρά καταστήματα, λόγω περιορισμένου προσωπικού, δεν θα μπορούν να λειτουργούν την Κυριακή. Οι πελάτες θα πηγαίνουν στα πολυεθνικά σούπερ μάρκετς. Έτσι θα επιταχυνθεί το κλείσιμο των μικρών καταστημάτων, θα αποδυναμωθεί ακόμη περισσότερο η μικρομεσαία καινωνικοοικονομική τάξη και θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο όσοι προωθούν μια κεντρικά – ολιγαρχικά ελεγχόμενη οικονομία.
 
 
Ν. Μπακάλης
Κατά το Σύνταγμα, η επίσημη θρησκεία του Κράτους είναι η Ορθοδοξία.Πολλοί εργαζόμενοι ξέρω οτι θέλουν να πηγαίνουν στην Λειτουργία Κυριακή πρωί. Θα μπορούν;Με στόχο την κερδοσκοπία θίγετε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, και μάλιστα το θρησκευτικό συναίσθημα (όπως και την ξεκούραση).Άλλο μια Κυριακή το χρόνο, άλλο 7, και άλλο 50 (52).Διευκρινείστε: Προαιρετικά για τον καταστηματάρχη ή για τον υπάλληλο;Μήπως αποβεί καταναγκαστικό για τους πολλούς;Μήπως βλάψει αντί να ωφελήσει τους πολλούς; Τί λένε οι πολλοί;Έτσι πρόχειρα και ασαφώς, κατέβηκε μια ιδέα, χωρίς ενημέρωση για το πού αποβλέπετε, και χωρίς μεγάλη δημοσκόπηση; Αρκεί η διαβούλευση όσων λίγων μπαίνουν στην ιστοσελίδα; Θίγετε τους μισούς Έλληνες χωρίς να διευκρινίζετε τις υποχρεώσεις τους. Ν. Μπακάλης
 
 
Σωτήριος
Ψηφίζοντας το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπως και μια ατελείωτη αλυσίδα αντίστοιχων νομοσχεδίων τα τελευταία 4 έτη, θέλω να ρωτήσω αν σας ενδιαφέρουν: 1. Οι πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών;2. Οι παραπαίουσες ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις;3. Οι εξοντωμένοι εργαζόμενοι από τα συνεχόμενα 12ωρα;4. Η πραγματική επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων;5. Η αύξηση του τζίρου και της κερδοφορίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων;6. Η μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων;7. Η άποψη και οι δυνάμεις των πρώην μικρομεσαίων και νυν μικρών επιχειρηματιών και εμπόρων, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής επιχειρηματικότητας;8. Τα συμφέροντα των ελληνικών επιχειρήσεων;9. Οι αντίστοιχες πρακτικές στην υπόλοιπη ΕΕ και στον υπόλοιπο κόσμο;10. Οι συμβουλές και προτάσεις κατόχων νόμπελ οικονομίας;11. Η Οικονομική επιστήμη εν γένει;12. Το εργατικό νομοθετικό πλαίσιο αιώνων, που καταργείται εν μία νυκτί, ελέω οικονομικής δυσπραγίας και εντολών δανειστών;13. Το Σύνταγμα και οι διατάξεις του;14. Οι προεκλογικές σας δεσμεύσεις;15. Οι άνθρωποι που σας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους;16. Ο χρόνος της οικογένειας μαζί, αλλά και ο θεσμός της ως σύνολο;17. Η νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη;18. Η υπόσταση του ανθρώπου ως έλλογο ων και όχι ως καταναλωτικό ζώον;19. Η ουσία και η λογική εν γένει;20. Η συνοχή της Ελλάδος ως έθνος;21. Η δημοκρατία;22. Ο πολιτισμός;23. Η Ορθόδοξη πίστη των Ελλήνων, ως αυτή αναφέρεται στο Σύνταγμα, αλλά ως και αυτή βιώθηκε εδώ και δύο χιλιάδες έτη σε τούτο τον τόπο; Ελπίζω οι ερωτήσεις μου να μην είναι ρητορικές.
 
 
Σάββας Μέγγας
Στο τέλος ζητήστε να ελέγξετε και τις γυναίκες μας αν είναι γόνιμες ή θερμές κατά την γενετήσια πράξη και αν δεν είναι με τα μέτρα σας, να τις αλάξουμε γιατί έτσι σας αρέσει!