Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Κώστας
Το μέτρο θα πετύχει 100%. Όπως τα απογεύματα της Δευτέρας και της Τετάρτης που με το τουφέκι βρίσκεις μαγαζί ανοιχτό- καμιά αλυσίδα πολυκαταστήματος που και που με είλωτες των 400€ χαίρετε που αισθάνεται ότι «κερδίζει» μερίδιο αγοράς. Μόδα θα είναι στην αρχή και θα περάσει.Εγω προτείνω να ειναι και τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΚΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ»
 
 
Ελευθερία Ντάνη
Δεδομένης της δύσκολης εργασιακά ώρας που αναγκάζομαι να καταθέσω το σχόλιο μου και την αντίθεση μου για την κατάργηση της Αργίας της Κυριακής, θα συμφωνήσω απλώς με τις θέσεις του κυρίου Ξουρίδα και θα συμπληρώσω ότι οποιοδήποτε επιπλέον έσοδο μακροπρόθεσμα πιθανόν και βραχυπρόθεσμα ή θα χαθεί ή θα βλάψει.
 
 
Ν. Μπακάλης
Κατά το Σύνταγμα, η επίσημη θρησκεία του Κράτους είναι η Ορθοδοξία.Πολλοί εργαζόμενοι ξέρω οτι θέλουν να πηγαίνουν στην Λειτουργία Κυριακή πρωί. Θα μπορούν;Με στόχο την κερδοσκοπία θίγετε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, και μάλιστα το θρησκευτικό συναίσθημα (όπως και την ξεκούραση).Άλλο μια Κυριακή το χρόνο, άλλο 7, και άλλο 50 (52).Διευκρινείστε: Προαιρετικά για τον καταστηματάρχη ή για τον υπάλληλο;Μήπως αποβεί καταναγκαστικό για τους πολλούς;Μήπως βλάψει αντί να ωφελήσει τους πολλούς; Τί λένε οι πολλοί;Έτσι πρόχειρα και ασαφώς, κατέβηκε μια ιδέα, χωρίς ενημέρωση για το πού αποβλέπετε, και χωρίς μεγάλη δημοσκόπηση; Αρκεί η διαβούλευση όσων λίγων μπαίνουν στην ιστοσελίδα; Θίγετε τους μισούς Έλληνες χωρίς να διευκρινίζετε τις υποχρεώσεις τους. Ν. Μπακάλης