Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Θωμάς Παπαδόπουλος
Δεν είναι σωστό για το κέρδος (Αγορές) ψώνια το λένε τώρα, να αναγκάζεται ο κάθε μεροκαματιάρης να δουλεύει 7 μέρες την βδομάδα. Αυτό συμβαίρει στις πολυεθνικές εταιρίες αλλά όχι στον ελεύθερο επαγγελιματία που έχει ένα μαγαζάκι και προσπαθεί να κερδίσει τον επιούσιο. Επίσης ο Θεός μας έδωσε 6 μέρες να κάνουμε ότι θέλουμε και μία για τον ίδιο. Τώρα πάμε να την κλέψουμε και αυτή! Είναι σαν ένας πλούσιος που έχει έξι φλουριά και τα δανείζει στα παιδία του, και αφήνει το ένα για τον ευατό του, και τα παιδιά του προσπαθούν να του πάρουν και το τελευταίο φλουρί που έχει!
 
 
προκοπης
ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ…ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΛΑ,ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ διέλυσε τους πάγκους που πουλούσαν τις Κυριακές έχω από την εκκλησια πράγματα,έτσι ακριβώς θα κάνει και «με εσας» που το ψηφίσατε αυτό.Ξέρω δεν φοβάστε γιατί δεν πιστεύετε,δεν πειράζει έτσι κάνανε και αυτοί αλλα όταν έρθει η οργή του θεού δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε!και ξέρετε ΓΙΑΤΙΙ;γιατί η Κυριακή είναι αφιερωμένη μονο στο ΘΕΟ δεν πρέπει να δουλεύεις καθόλου παρα μονο να δοξάζεις τον έναν και αληθινό ΘΕΟ τον ΚΥΡΙΟ ΕΙΜΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΣΤΑΖΕΤΕ…ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ!!!!!!
 
 
Theodoros
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο! Δεν προκειται να βοηθήσει κανεναν! Αντιθέτως Μή λησμονῆτε ἀδελφοί μου, τόν λόγο τοῦ Πατρο-Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ. «Ἐκεῖνο τό κέρδος ὁπού γίνεται τήν Κυριακή εἶναι ἀφωρισμένο καί κατηραμένο καί βάζετε φωτιά στό σπίτι σας καί ὄχι εὐλογία».
 
 
ΚΑΓΙΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Κυριακή-μέρα ΚυρίουΑς βοηθήσει ο Κύριος να έχουμε δουλειά ή δυνατόν τις 5 ημέρες της εβδομάδας οι περισσότεροι Έλληνες και όχι να δουλεύουν οι λίγοι όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
 
 
Αντώνιος
Σας στέλνω τρίτη φορά το σχόλιό μου, με την ελπίδα ότι θα το δημοσιεύσετε:Ως Ορθόδοξος Χριστιανός, διαφωνώ καθέτως με την λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή ημέρα, δηλαδή την ημέρα του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην λατρεία Του, και δεν είναι ευλογημένη η εργασία, διότι όπως έλεγε κι ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, «εκείνο το κέρδος οπού γίνεται την Κυριακήν είναι καταραμένον και βάνετε φωτιά και κατάρα εις το σπίτι σας και όχι ευλογίαν». Εάν πραγματικά θέλουμε να προκόψουμε και να δεχτούμε τις ευλογίες τού Θεού, πρέπει να πλησιάσουμε σ’Αυτόν, Τον οποίο έχουμε διώξει από τη ζωή μας και δυστυχώς ζούμε τις θλιβερές συνέπειες στην Πατρίδα μας αλλά δυστυχέστερα, δεν εννοούμε να βάλουμε μυαλό. Δεν θα μας σώσει από την οικονομική κρίση η εργασία της Κυριακής αλλά ο ίδιος ο Θεός, διότι όπως γράφει και στο Ευαγγέλιο, το οποίο αγνοούμε, χωρίς Αυτόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!! Πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε αλλά εάν υπάρχουν ώτα ακουόντων, αρκούν και αυτά…Σας ευχαριστώ για τρίτη φορά…ευλογημένα Χριστούγεννα με Χριστό!