Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Κλεάνθης Ισραηλίδης
Διαφωνώ με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.» Εξ μέρες εργά τη δε εβδόμη σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου»Με άλλα λόγια , Δεν έχετε το θεό σας αν ψηφίζεται με αυτόν τον τρόπο.
 
 
Χατζημινάογλου Παρασκευή
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έχασε την ζωή του επειδή παρακινούσε τους Ορθοδόξους να μην εργάζονται την Κυριακή. Εξάλλου ο Κύριος μας είπε ’’ Τη δε ημέρα τη εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου’’.
 
 
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου.
 
 
Αθανασοπούλου Μαρία
Διαφωνώ κάθετα με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Εάν ΜΠΟΡΩ ναψωνίσω βρίσκω το χρόνο τις άλλες μέρες της βδομάδας. Βέβαια εάν εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι δεν έχουν ελεύθερη ούτε μια ημέρα την εβδομάδα δεν θά έχουν και χρόνο να σκεφτούν. Μάλλον αυτό θέλουν οι ιθύνοντες!!!
 
 
ΣΜΑΡΑΓΔΑ
Κανονικά πριν από τον Εσπερινό της γιορτής ή της Κυριακής σταματάει κάθε εργασία.Παλιά και οι χωρικοί που ήταν έξω στα χωράφια, μόλις άκουγαν την καμπάνα του Εσπερινού, έκαναν τον σταυρό τους και σταματούσαν την δουλειά. Το ίδιο και οι γυναίκες που κάθονταν στην γειτονιά. Σηκώνονταν, έκαναν τον σταυρό τους και άφηναν το πλέξιμο ή ό,τι άλλο έκαναν. Και ο Θεός τους ευλογούσε. Είχαν την υγεία τους και χαίρονταν… Τώρα να καταργήσουμε τις γιορτές, να απομακρυνθούμε από τον Θεό και την Εκκλησία και τελικά όσα βγάζουμε από την δουλειά μας να τα δίνουμε στους γιατρούς και στα νοσοκομεία…Αφήστε μία ημέρα για ανάπαυση, ο κόσμος θα τρελαθεί.