Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Γιάννης
Δεν είναι σωστό να υπάρχουν κι άλλες εργάσιμες Κυριακές.Και μισθολογικά (θα πληρώνονται παραπάνω οι υπάλληλοι;) και πολιτισμικά.Μέχρι κι ο Θεός ξεκουράστηκε την 7η μέρα…!
 
 
Θωμάς Παπαδόπουλος
Δεν είναι σωστό για το κέρδος (Αγορές) ψώνια το λένε τώρα, να αναγκάζεται ο κάθε μεροκαματιάρης να δουλεύει 7 μέρες την βδομάδα. Αυτό συμβαίρει στις πολυεθνικές εταιρίες αλλά όχι στον ελεύθερο επαγγελιματία που έχει ένα μαγαζάκι και προσπαθεί να κερδίσει τον επιούσιο. Επίσης ο Θεός μας έδωσε 6 μέρες να κάνουμε ότι θέλουμε και μία για τον ίδιο. Τώρα πάμε να την κλέψουμε και αυτή! Είναι σαν ένας πλούσιος που έχει έξι φλουριά και τα δανείζει στα παιδία του, και αφήνει το ένα για τον ευατό του, και τα παιδιά του προσπαθούν να του πάρουν και το τελευταίο φλουρί που έχει!
 
 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΑΝΤΑΣ
Το μέτρο αυτό όχι μόνο δεν θα αλλάξει κάτι στην εικόνα της αγοράς οικονομικά, αλλά θα διασπάσει και την αρμονία που υπάρχει εδώ και χρόνια τόσο στην αγορά όσο και στις οικογένειες των ελλήνων.
 
 
Ευφροσύνη Χιώτου
Η Κυριακή είναι ημέρα λατρείας του Θεού, είναι ημέρα ξεκούρασης και ένωσης της οικογένειας, δεν πρέπει να ισοπεδωθεί όλη η παράδοση μας, άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανές.
 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΡΙΘΕΛΓΗ
Διαφωνώ πλήρως με την κατάργηση της Αργίας της Κυριακής για τους εξείς λόγους:1. Για τους Χριστιανούς είναι ημέρα Αργίας και ευχαριστίας στον Θεό. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε με ανθρώπιους νόμους.Οφείλουμε, και έναντι των παιδιών μας να κρατήσουμε κάποιες πατροπαράδοτες αρχές. Δεν επιτρέπεται να τα καταρίπτουμε και να τα καταργούμε όλα, εν ονόματι του χρήματος και του κέρδους. Επι τέλους πιά υπάρχουν και άλλα πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να διατηρήσουμε στην ζωή μας για να εξακολουθήσουμε να είμαστε άνθρωποι. Ελεος πιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αφήστε και κάτι όρθιο στην Πατρίδα μας, για να έχουμε κάπου να πιαστούμε και να στηριχτούμε. 2. Είναι η μόνη ημέρα που η οικογένεια μπορεί να βρεθεί ολη μαζί. 3. δεν θεωρώ οτι υπάρχει ανάγκη πρόσθετης ημέρας λειτουργίας των καταστημάτων. οι υπάρχουσες ημέρες είναι επαρκείς, όπως πάντα ήταν, για να ψωνίσει κανείς. 4. Να είστε περισσότερο προσεχτικοί με όσα επιβάλλετε στην Πατρίδα μας με την εξουσία που διαχειρίζεστε. Εχετε μεγάλη ευθύνη για τον λαό, να κρατήσετε την ιδιοπροσωπία του .