Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
π. Φώτιος Βεζύνιας
Χαίρετε εν ΚυρίωΑν έχετε Θεόν αυτή η ευχή είναι Ευλογία, κι αν δεν έχετε κοιτάξτε να τον βρείτε πριν βρεί την «Ευλογημένη χώρα» μας η «Οργή Του». Με ποιό δικαίωμα θέλετε να ανατρέψτε την «τάξη των πραγμάτων», που από αιώνων έχει καθορισθεί να είναι έτσι. Αν ο ‘Αγιος Κωνσταντίνος εκλήθη Μέγας είναι και γιατί επέβαλε δια νόμου και την λατρείαν του Θεού κατά την Κυριακήν ημέραν, δηλαδή την «Κυριακήν Αργίαν». Και δεν είναι η «Κυριακή Αργία» για να δούμε τα σπίτια μας και τους φίλους μας… αλλά για να «μας δεί ο Θεός». Πάρτε πίσω αυτόν τον νόμο. Και αν δεν έχετε Θεόν καιρός να φύγετε από την χώρα των Αγίων και των Μαρτύρων. Δεν έχετε καμμιά δουλειά. Αρκετή ζημιά κάνατε μέχρι τώρα…Και πάλιν σας λέγω Χαίρετε αλλά εν Κυρίω.π. Φώτιος Βεζύνιας
 
 
ΣΤΑΥΡΟΣ
και συνετέλεσεν ο Θεός εν τη ημέρα τη έκτη τα έργα αυτού, α εποίησε και κατεπαυσε τη ημέρα τη εβδόμη από πάντων των έργων ων εποιησε.3και ευλογησεν ο Θεός και ηγιασεν αυτην’οτι εν αυτή κατεπαυσεν από πάντων των έργων αυτού, ων ηρξατο ο Θεός ποιείσαι.(Γένεσης Κεφ. Β’ στ.2,3)
 
 
Κουκλάκης Ι
Ε… ας μην τα ισοπεδώσουμε και όλα… αρκετά …Η Κυριακή ανήκει στον Θεό και τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Τρισήλιο .. Ζώντα Θεώ…Ω πρέπει πάσα δόξα τιμή και προσκύνηση, ιδιαίτερα δε … την Κυριακή. Δεν συμφωνώ με την καθιέρωση της Κυριακής ως εργάσιμης ημέρας γιά κανένα λόγο.-
 
 
Τρύφων Παπαδόπουλος
Έχοντας ταξιδέψει πάνω από 10 χρόνια σε διάφορες χώρες (Κύπρο, Πολωνία, Κίνα, Αγγλία, Ρωσία, Αμερική κ.α.) τα ανοικτά καταστήματα την Κυριακή είναι κατά βάση μεγάλα πολυκαταστήματα. Και μιλάμε για πόλεις με πληθυσμό εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων. Γενικά ο κόσμος προτιμά να κάνει τα ψώνια του τις υπόλοιπες μέρες και την Κυριακή να ξεκουράζεται ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. Αντιλαμβάνεστε ότι η ζωή δεν είναι μόνο εργασία αν και τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος εργασίας μου είναι πάνω από 13 ώρες ημερησίως. Ο χρόνος αυτός είναι παραγωγικός για να μην ειπωθεί ξανά ότι εργαζόμαστε αλλά δεν είμαστε παραγωγικοί. Επίσης τα τελευταία χρόνια λόγω της διείσδυσής του internet σε πολλούς τομείς μπορείς να αγοράσεις τα πάντα από το σπίτι σου όποτε θέλεις. Και μάλιστα σε φθηνότερες τιμές μιας και το ζητούμενο τελευταία είναι η ανταγωνιστικότητα και η πτώση των τιμών. Ασχοληθείτε και λύστε φλέγοντα ζητήματα πρώτα, όπως αυτό της φοροδιαφυγής και της αξιοπιστίας και αφήστε τέτοια θέματα στο τέλος. Μιας και λόγω των επιλογών σας δεν είμαστε πλέον αξιόπιστοι συνομιλητές στις συναλλαγές μας με το εξωτερικό όχι λόγω δικών μας λαθών αλλά δικών σας επιλογών. Αλλά το πρώτο απαιτεί μεθοδική δουλειά ενώ το δεύτερο δεν απαιτεί τίποτα από την μεριά του κράτους παρά μόνο αυτές οι 4 γραμμές του άρθρου.
 
 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Δεν συμφωνώ με την εργασία της Κυριακής. Ήταν πάντα για τους Έλληνες ημέρα αργίας. Ας μην ξεχνάμε τον αγώνα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που γι’ αυτό το λόγο μαρτύρησε.