Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ένας σημαντικός παράγοντας των ψυχικών προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου είναι η πολύβουη κατάσταση και οι ρυθμοί της καθημερινότητας που επικρατούν στις μεγαλουπόλεις. Συνεπώς η αργία της Κυριακής είναι άκρως απαραίτητη.
 
 
Simela Mpizanidou
Η Κυριακή είναι η μοναδική μέρα για κάποιους για εκκλησιασμό. Είναι ημέρα αφιέρωσης στον Κύριο μας Ιησού Χριστό.!! Δεν πρέπει να γίνει εργάσιμη.!
 
 
aris
Διαφωνούμε στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές!
 
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν συμφωνώ με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής.1.Η Κυριακή είναι ημέρα του Θεού. Ο ίδιος ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο έξι ημέρες για να εργάζεται και μία μέρα αφενός για να ξεκουράζεται, αφετέρου και κυρίως για να ευχαριστεί τον Θεό: δηλαδή, όχι απλώς λατρεύοντας Τον «τυπολατρικά», αλλά και προσφέροντας Του, ως ευγνωμοσύνη, έργα αγάπης προς τον πλησίον. Δεν είναι τυχαίο ότι, πολλοί συνάνθρωποί μας, παρόλο που εργάζονται σκληρά και καθημερινά για τις ανάγκες των ιδίων κ των οικογένειών τους, τις Κυριακές, όχι μόνο εκκλησιάζονται, αλλά προσφέρουν όλη την μέρα, τόσο στην οικογένειά τους, όσο και σε εκείνους που έχουν ανάγκη, αφιλοκερδώς και εθελοντικά.2.Ομως, ακόμα και εάν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τον Λόγο του Θεού, υπάρχουν επιπλέον λόγοι: αφενός όλοι οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα σε ξεκούραση – δικαίωμα κατακτημένο με αγώνες και αίμα – και δεν επιτρέπεται να γίνονται έρμαια ενός εξαντλητικού ημερησίου και εβδομαδιαίου προγράμματος (γυρίζοντας έτσι αιώνες πίσω), αφετέρου, όπως όλοι γνωρίζουμε, μια ακόμα μέρα εργασίας δεν θα λύσει το πρόβλημα της αγοράς και της οικονομίας, αλλά αντιθέτως η καλύτερη διαχείρηση των υπολοίπων.