Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΗΡΩΙΔΟΥ ΕΚΑΒΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΧ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΚΛΠ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΟ 96% ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ….ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ.ΤΟ 96% ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Κ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ.ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΙΑΤΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ!
 
 
Λάμπρος
Βιολογικά να το δεις;, Ψυχολογικά;, Πνευματικά; Οντολογικά;.Από όπου κι αν το δεις, η απάντηση από άνθρωπο με καθ όλα ισορροπία, θα είναι η πρότασή του, για τουλάχιστον 1 μέρα/ εβδομάδα ανάπαυση.Αλλιώς, θα πρόκειται περί απόφασης ανθρώπων που έχουν πιθανότατα καταληφθεί, από απληστία περί της ύλης και της δύναμης που επιφέρει η συσσώρευση χρήματος. Ϊσως να προκύπτει και από θρησκευτικό φονταμενταλισμό, στην περίπτωση που θα έχουμε το αίτημα να καταργηθεί η Κυριακή και να εφαρμοσθεί η αργία του Σαββάτου.Ϊσως πάλι να είναι πολλαπλής αιτιότητας με άγνωστα σε εμάς τα κίνητρα. Πάντως όλα τα άλλα που ακούγονται σαν αιτιολογήσεις, λογικά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Σημασία έχει, πως θα πρόκειται περί ενός αργού σωματικού και ψυχοπνευματικού θανάτου, ακόμη και γι αυτούς που το θέλουν έτσι να γίνει…. μη γένοιτο λοιπόν.-
 
 
Αντώνης
Κύριοι…Κατ’ αρχήν, ομολογουμένως θα σας συγχαρώ για το απίθανο και απύθμενο θράσος σας, μα και το υπέρμετρο θάρρος σας να υποτιμάτε ως τέτοιο σημείο την νοημοσύνη αυτού του καταταλαιπωρημένου μα ακόμα ανεκτικού και ακόμα υπομονετικού Έλληνα πολίτη…Μην ανησυχείτε κύριοι… δεν είμαστε τελείως βλάκες…Έχουμε αντιληφθεί το πόσο ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είστε και τι πασχίζετε να πετύχετε…Όμως τα υποχθόνια σχέδιά σας εναντίον του Ελληνισμού, θα ‘ρθει η ώρα που θα ανατραπούν και τότε θα τρέχετε να κρυφτείτε…Πανηλίθιοι………….
 
 
Μαγδαληνή
Δεν συμφωνώ με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής!Είναι απαράδεκτο τα μαγαζιά να λειτουργούν αυτή τη μέρα.Ο εκκλησιασμός κάθε Κυριακή είναι Ιερό καθήκον κάθε Χριστιανού Ορθόδοξου!