Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ma
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΡΑ! ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ-ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΣΙΣΤΙΑ Ή ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΚΕΠΗ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ – ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΝΤΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΟ. ΠΑΡΑΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΕΤΩΝΤΑΣ «ΝΑΡΚΕΣ» ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ.. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ… ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ¨»ΚΑΛΟ» ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ… ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!
 
 
Δήμητρα Γκαβανόζη
Απαιτείται μία ανάπαυλα για τους καταστηματάρχες αλλά και τους εργαζομένους, διότι όπως λέγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι «βίος ανεόρταστος, μακρά οδός απανδόχευτος». Δηλαδή όταν δεν υπάρχει διάλλειμα από την καθημερινότητα είναι σαν μακρής δρόμος χωρίς πανδοχείο. Σεβαστείτε το
 
 
Αντώνης
«Όλα τα ‘χε η Μαριορή…» Σα δε ντρέπεστε υποκριτές που τώρα τάχα σας καίει η εργασιακή τακτοποίηση ανέργων… Αν πραγματικά τους συμπαθούσατε θα είχατε κατακλέψει τον τόπο οδηγώντας άλλους σε μετανάστευση, άλλους σε αυτοκτονία και τους πιο πολλούς σε ψυχολογική κατάπτωση;; Θέλετε καλό για τον τόπο; Πάρτε τα κλεμμένα από όσους τα κατέχουν και από τους εαυτούς σας και η Κυριακή ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΡΓΙΑ. Εάν αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας προσγειωθείτε προτού χωθείτε στο χώμα….
 
 
ΕΛΕΝΗ ΡΕΓΚΟΥΖΑ
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 150, ΟΧΙ 15, ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
 
ΔΟΞΑΝΙΩ
Ο πατέρας μου δούλευε όλη του τη ζωή τις Κυριακές για να ζήσει την πολύτεκνη οικογένειά του.Μόλις κατέθεσε τα χαρτιά του για τη σύνταξη αρρώστησε από καρκίνο και τον χάσαμε. Το πιστεύω λοιπόν: τα λεφτά που βγαίνουν την Κυριακή δεν είναι ευλογημένα! Κι εμείς σήμερα, τούτος ο ταλαίπωρος λαός, έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη από την ευλογία του και όχι από την οργή του!!