Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Ολυμπία Παπαθανασίου
Διαφωνώ κάθετα με τη σταδιακή μετατροπή της Κυριακής σε μια ημέρα όπως όλες οι άλλες!Ως Χριστιανή θέλω να διατηρήσω το δικαίωμα να εκκλησιάζομαι και να αφιερώνω αυτή την ημέρα στο Θεό, ως σύζυγος και μητέρα να χαίρομαι αυτή την ημέρα την οικογένειά μου, ως άνθρωπος να μπορώ να βρεθώ με τους φίλους, να δω τους συγγενείς, να επισκεφθώ κάποιον αναγκεμένο, ως πολιτης να χαρώ μια βόλτα στην πόλη χωρίς φασαρία και συνωστισμό…Η Κυριακή είναι ημέρα ξεχωριστή, ημέρα χαράς και ανάπαυσης ας μη θυσιαστεί η ιερότητά της στο βωμό της κατανάλωσης!!!
 
 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΡΒΕΣΗΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ !ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΗΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΤΥΧΟΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!!!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΙ ???? ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΔΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΩΝ !!!! ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
 
 
Ευφροσύνη Χιώτου
Η Κυριακή είναι ημέρα λατρείας του Θεού, είναι ημέρα ξεκούρασης και ένωσης της οικογένειας, δεν πρέπει να ισοπεδωθεί όλη η παράδοση μας, άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανές.
 
 
ΕΛΠΙΔΑ
Η Κυριακή είναι μέρα χαράς εσωτερικής, μέρα ψυχικής και σωματικής ξεκούρασης. Οι ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουμε αργία την Κυριακή, οι Εβραίοι το Σάββατο, οι Άραβες την Παρασκευή. Κάθε θρησκεία έχει μία μέρα της εβδομάδας αργία αφιερωμένη στο Θεό που πιστεύει.Για μας τους Χριστιανούς η Κυριακή είναι αφιερωμένη στον Κύριο-εξ ου και το όνομα Κυριακή. Είναι απαράδεκτο λοιπόν να είναι εργάσιμη μέρα…Ποιο το όφελος;;