Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
spaneas
Όπως μας ενημέρωσαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Διαύγεια, υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την μετάπτωση των αρχείων τους, και γι αυτό δεν εμφανίζονται αυτή τη στιγμή όλα τα σχόλια. Εντός της ημέρας ελπίζουμε να έχουν επανέλθει και να εμφαίνονται όλα, όπως μέχρι χθες.Ευχαριστούμε.
 
 
Μυργιώτης Απόστολος
Ο Θεός μας ζητεί να του αφιερώνουμε την Κυριακή ως ημέρα λατρείας και τιμής προς Εκείνον. Έτσι ο άνθρωπος λαμβάνει την ευλογία του Θεού, ανανεώνεται πνευματικά και σωματικά. Η συνεχής εργασία καταπονά πνευματικά σωματικά (υγεία). Η εναλλαγή της κοπιαστικής καθημερινότητας με την Κυριακάτικη πνευματική ανάταση και ανάπαυλα, εξασφαλίζει την αρμονική λειτουργία του ανθρώπου και τον καθιστά πιο παραγωγικό, χρήσιμο και νηφάλιο. Θεωρούμε, λοιπόν, μεγάλο σφάλμα την κατάργηση της αργίας της Κυριακής.
 
 
Κουκλάκης Ι
Ε… ας μην τα ισοπεδώσουμε και όλα… αρκετά …Η Κυριακή ανήκει στον Θεό και τους ανθρώπους που πιστεύουν στον Τρισήλιο .. Ζώντα Θεώ…Ω πρέπει πάσα δόξα τιμή και προσκύνηση, ιδιαίτερα δε … την Κυριακή. Δεν συμφωνώ με την καθιέρωση της Κυριακής ως εργάσιμης ημέρας γιά κανένα λόγο.-
 
 
ΤΣΕΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΟΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ . Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ …..ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ……………………
 
 
Σπύρος Δενάζης
Έχοντας ζήσει πάνω από 10 χρόνια σε μεγάλη χώρα της Ευρώπης στην οποία εφαρμόζεται το μέτρο δεν έχω αντιληφθεί την χρησιμότητά του αφού ελάχιστος συγκριτικά κόσμος επισκέπτεται τα ανοικτά καταστήματα τα οποία είναι κατά βάση μεγάλα πολυκαταστήματα. Και μιλάμε για πόλεις με πληθυσμό εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων. Γενικά ο κόσμος προτιμά να κάνει τα ψώνια του τις υπόλοιπες μέρες και την Κυριακή να ξεκουράζεται. Πρέπει και σε αυτό να προστρέξετε να το υιοθετήσετε! Ασχοληθείτε και λύστε φλέγοντα ζητήματα πρώτα, όπως αυτό της φοροδιαφυγής και αφήστε τέτοια θέματα στο τέλος. Αλλά το πρώτο απαιτεί μεθοδική δουλειά ενώ το δεύτερο δεν απαιτεί τίποτα από την μεριά του κράτους παρά μόνο αυτές οι 4 γραμμές του άρθρου.