Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
DEMI
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ.ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ‘ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ’ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟΙ.ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
 
 
Δημήτριος Κορολής
Η Κυριακή να μείνει επίσημη αργία!Δεν συμφωνώ με την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, ούτε με την κατάργηση των Ορθοδόξων Χριστιανικών αργιών.Δεν ειναι δυνατόν στον βωμο του κέρδους να εργάζονται οι πολίτες χωρίς ανάπαυση.
 
 
Γκοτσόπουλος Αναστάσιος
Χθες 19.12.12 τα σχόλια ήσαν 365. Σήμερα αντί να αυξηθούν μειώθηκαν κατά 150 και είναι 219 !Μήπως επειδή όλα ήσαν εναντίον του άρθρου του Νομοσχεδίου περικόπηκαν ;viva στη «Δημοκρατία» σας !
 
 
Χαράλαμπος
Πάντως, το πιο ύποπτο είναι ότιέσβησαν την εφαρμογή «μου αρέσει-δεν μου αρέσει»…απο εκεί φαινόταν ημεγάλη διαφορά, μιας και αυτά δεν πέρναγαν από λογοκρισία. αυτά πουήταν υπερ της κάρτας του πολίτη (στην τότε «διαβούλευση») είχαν 3ψήφιο αριθμό «dislike», ενώαυτά που ήταν κατά, είχαν 3ψήφιο αριθμό «like». από εκεί φαινότανκαθαρά η κοινωνική αποδοκιμασία χωρίς πειράγματα και μαγειρέματα