Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΕΙΡΗΝΗ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ Ν ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥ!!!!Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ.
 
 
ΠΑΤΗΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
από τους πολιτικούς που μας κυβερνούν τούς εβαιομασονους τη θα περίμενε κανείς να δοξολογούν τον Κύριο την Κυριακή αυτές είναι οι κατευθύνσεις τους απο τους μεγαλύτερους τους ο Κύριος να μας βοηθήσει ξυπνήστε χριστιανοί οσο ειναι καιρός γιατί ο καιρός εύτασε
 
 
Βίκη
Απλά διαφωνώ με το συγκεκριμένο απάνθρωπο μέτρο. Και λέω απάνθρωπο, διότι ειδικά στις μέρες μας που το ωράριο έχει καταπατηθεί καταπατώντας παράλληλα και την ανθρώπινη υγεία, δεν είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται έστω μία μέρα από τις επτά της εβδομάδας να μπορει ο καθένας να τη διαθέσει όπως εκείνος πραγματικά χρειάζεται να τη διαθέσει. Αν ο κλοιός μιας περίεργης σκλαβιάς που μας έχει επιβληθεί στενέψει κι άλλο τόσο, τότε οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες και επιζήμιες όχι μόνο για τους καταναλωτές αλλά κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες-εμπόρους. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους!