Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Νικόλαος
1.Ποιός ο λόγος να αυξάνονται τα λειτουργικά έξοδα μόνο και μόνο για να μοιραστεί ο ίδιος τζίρος σε 7 μέρες αντί για έξι;2.Ποιά ακριβώς Αγία Τριάδα προστατεύει αυτό το ελληνικό σύνταγμα, ιοθετώντας έστω και προεραιτική εργασία τη Κυριακή;
 
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΕΠΕ)
Προτείνεται η προσθήκη περίπτωσης ιδ), ως εξής: «ιδ) «Νοθεία – Παραποίηση»: Ως νοθεία ή παραποίηση προϊόντων, νοείται η προσθήκη σε αυτά υλών, ενδεχομένως ευτελέστερης αξίας, για λόγους κερδοσκοπίας και παραπλάνησης του καταναλωτή.»
 
 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΡΚΟΥ
Οχι ανοικτα τα μαγαζια την Κυριακη!Μια ημερα μας εμειναι για τον εαυτο μας και τους δικους μας ανθρωπους! Η Κυριακη ειναι για τους ανθρωπους και οχι οι ανθρωποι για την Κυριακη! Επιτελους δεν φτανει που εισται ανεπαγγελτοι μας κανεται και κυρηγμα για εργασια! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
 
 
Σταυρος Κουτουλογενης
Θεωρω απαραδεκτο να επιτραπει να λειτουργουν τα καταστηματα τις Κυριακες! Περα απο καθαρα θρησκευτικους λογους, δεν θα πρεπει να λειτουργουν και για τον εξης λογο:Ειμαι πατερας 3 παιδιων και εχω μια ατομικη επιχειρηση χωρις υπαλληλους. Μια Κυριακη περιμενω να χαρω την οικογενεια μου και να με χαρει και αυτη! Αν ειναι ανοικτα την Κυριακη τα καταστηματα θα πρεπει να ανοιγω και εγω (για λογους ανταγωνισμου) και θα χαθω απο την οικογενεια μου. Φανταζομαι οτι στην ιδια θεση ειναι η πλειοψηφια των καταστηματαρχων. Λεφτα για υπαλληλους δεν υπαρχουν (εδω δεν βγαινουμε εμεις οι ιδιοι!) Αρα δεν ειναι μονο θρησκευτικοι οι λογοι, ειναι και κοινωνικοι! Γι’ αυτο δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να επιτρεψουμε να λειτουργουν τα καταστηματα Κυριακη!
 
 
ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΥΜΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ».ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.